#27 Sérgio Oliveira

Herif 1,5 milyon bile birakmamis ha? O zaman tribüne atip tesise almazdim. Hele Olympiakos gibi en iyi oyuncularina 3 milyon brüt gibi rakamlar ödeyen takima giderken? Ordan da senede net 1,5 koparmistir belki.

Bir de teşekkür mesajı yayınlamıştır buna sizin yapacağınız işin taaa

Kral'ı çok severiz biz yav :D Galatasarayla ilgili paylaşımlar yapıp sosyal medya sayfalarına yorumlar da atıyo..

neyini sevicez bu düdügün

giderken bonservis kadar fesh parasi almak suretiyle kulübümüzü soymustur

0000000648354-1.jpg

Zaha, Ziyech maddi olarak bunun kadar zarar vermemiştir ama kafada onlar kalıyor.

Sözleşmeyi verenlerde suç yok mu reis?Diğer futbolcular da paralarını alıp gittiler Galatasaray resmi sayfasını direk takipten çıktılar..

hepsinin sucu var da herif hic konusmaga,mutabakata bile yanasmadi

en azından yarisini flan bıraksaydı meblagin

daha agir konusurum da kköy de ifb ye dösedigi borunun hatrına burada noktalayayim

Zengin ettigimiz bir baska futbolcu adil olmakta yarar var. Şu an demirbayında bundan farkı yok.

Herif gene 1 sene top oynadi , hiç oynamayanlar var

hepsinin sucu var da herif hic konusmaga,mutabakata bile yanasmadi

en azından yarisini flan bıraksaydı meblagin

daha agir konusurum da kköy de ifb ye dösedigi borunun hatrına burada noktalayayim

10 yıldır çalıştığın bir şirket seni keyfi olarak işten çıkarırsa, abi ben sizi ve şirketi çok seviyorum tazminat talep etmiyorum ya da tazminatımın yarısını hibe ediyorum, başımın gözümün sadakası mı olsun dersin ?

Geri
Üst Alt