Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu | Orduspor'da Kiralık

stancu ve cluio moralman bu karşılaşmada bittiler...

yüzlerinden okunuyordu

Gizli özne.

Bu adamı üstüne para verip satarsak başarıdır. Keza Culio.. o daha da beter...

dur şunu yazayım. kehanetleri seviyorum. stancuyu küçümsüyoruz bence. stancu yetenekli bi oyuncu. ilk geldiğinde sivas maçı ve antep maçı sonrası yorumları hatırlıyorum.asla boş bi adam değil kendini gösterecektir... 2.yarıdaki maçlarda.ordu irfan başaranı forvet arkasında oynatmalı.ona yararı olcaktır.

Baros 4 milyon euro,Eboue 3,5 milyon euro,Elmander bedava,Stancu 6 milyon euro :sad007:

200bin euro luk adamı 5 milyona kakaladılar lafına inandım gerçekten buakşam..

Takasta filan versek bari.

Ordu para vermeyi kabul ederse direk verelim gitsin. Ne kadar verdiği önemli değil.

bu maç için eleştirmek saçma değil mi sizce ? semih-ujfa ikilisi oynadığından beri hangi forvet kalemizde tehlike oluşturdu ki ? yere göğe sığdırılamayan burak yılmaz mı ? alex mi bienvenü mü ? nobre veya gökhan ünalda posizyona dahi giremeden bitirdiler zaten maçı . o yüzden bu maçlık izleyip yorum yapmamak gerek

Bu adam ciddi ciddi 6 milyon euro verenlerin yatacak yeri yok.O paraya Cisse falan alınırdı örneğin

zor dönemler geçirmiş geri alalım sırf bu yüzden?? dünyada tek zorluk çeken o ;((

haginin sağlam kazığı bize. hadi almasına bişey demedim de, 5m euro nedir arkadaş ya. ne yapmış daha önce bu adam, ne başarısı var ki sen bu paraları sayıyorsun bu adama. hadi tüpçü yapsa bu transferi neyse derim ama bizim gibi bonservise çok para saymayan takımın yapacağı bir iş değildi.

haginin sağlam kazığı bize. hadi almasına bişey demedim de, 5m euro nedir arkadaş ya. ne yapmış daha önce bu adam, ne başarısı var ki sen bu paraları sayıyorsun bu adama. hadi tüpçü yapsa bu transferi neyse derim ama bizim gibi bonservise çok para saymayan takımın yapacağı bir iş değildi.

hagi zorla aldirmadi ya.yönetimin kazigi :) bu isten sezginin cikari yoksa bende bisey bilmiyorum

Geri
Üst Alt