Cevap: #28 Bogdan Stancu

Hakan baltanın sezon boyunca kesemediği topları,sol beke gelip kesti.Hagi sol açık olarak başlattı adamı,hagi nin pozisyon fantezileri ne zaman bitecek bilmiyorum.

Galatasaray da transfer bitmediği gibi

Hagidede pozisyon fantezileri bitmezzzzz.:ays:

buram buram kalite kokuyo adam ahmet çakar'ın dediği gibi galatasaray'dan dünya devlerine uçar...

iyi oyuncu ama anca Rusya liginden alırlar yada Arap kralı takımın sahibi ise o takım alır 1.sınıf takımlara gitmez ama 2.sınıf takımlara gider.

Attığı golü Kewell harici takımda başka atıcak adam göremiyorum.Uzun zaman sonra sevindiğim bir gol atsada Cenk'i kaçırdığımıza üzüldüm.Beraber çok iyi bir ikili olabilirlerdi

Gol atması dışında çok iyi pres yapıyor, nerde duracağını biliyor, o da yetmezmiş gibi geldi, Hakan Balta'nın yapması gereken şeyi yaptı adam.

deli bi oyuncu sağlam yere basıyor iyi topa vuruyo

Uzun zaman sonra heyecanlanarak izledigim oyuncu umarım bu hırsı istegi devam eder

Arkasinda iyi, oturmus bir takim olsa, bu adam bu ligin anasini aglatir.

Baros´un gencligi. Önemli yerlere gelecek bence. Gelecek sezon en önemli oyuncumuz olacak.

Ben demiştim demek istemiyorum,ama Stancu beni henüz yanıltmadı.Daha bunun devamı var.Antep maçındaki presi beni şaşırttı.Birde Arda-Misimovic-Baros yanında olursa SS(Second Striker) olarak ortalıgı dagıtır.Tuncay Şanlının daha teknik ve ayagı düzgün olanı.Bizden 2-3 seneye uçar daha büyük bir lige.

Hücüm özelliklerii geçtim, H.baltanın kademesine gelip onun yapamadıklarını yaptı.

Uzun zaman sonra böyle kaliteli bir adam gördüm artık gam yemem. Harika transfer.

Defansta pres yapmasi hic aklimdan cikmiyor. Adam 90 dakika boyunca durmadan pres yapti ya. 3-4 cigerli adamlardan birtanesi. Hagi´nin tek faydasi Stancu oldu zaten.

Yahu şu Rıdvan,Mustafa Doğan,Sergen Yalçın gibi adamları dinleyip,fener medyasını okuyup izleye izleye fena halde Galatasaray'ı eleştiri modası başladı.Tamam eleştirin ama arkasında durup düze çıkarmanın yollarınıda bizim aramamız lazım.

Mesela Stancu'ya verilen 5 Milyon Euro.Tamam adam Hagi'nini memleketinden olması vs konulardan eleştiriyi hakediyor.Herkes acaba Hagi Romanya'dakilerden başka futbolcu tanımıyor mu diye düşünülüyor.Ama eğer geleceğe yatırım istiyorsanız bu tarz adamların fiyatları da bu ciwarlardadır.

Niang,Güiza,Mehmet Topuz vs gibi adamlara ödenen bonservis bedelleri,ödenen yıllık ücretler hiç konuşulmuyor.Rıdvan hiç bunlardan bahsetmiyor.Ama bizim bir futbolcuya 1 Milyon Euro yıllık ücret,5 Milyon Euro bonservis bedeli verilmesi kıyameti koparıyor.%100 futbolda 10dk boyunca bunun konusu geçiyor.Yekta'nın pahalı olduğu konuşuluyor.Afedersiniz ama ya ne kadar olacaktı? Bence verilen paralar normaldir.Culio ya verilen para biraz fazla gibi geldi bana ama onunda yıllık ücretinin düşük olması bu konuyu görmezden gelmemize neden olabilir.O yüzden biraz daha şu finansal konuları konuşmak yerine takıma destek olmaya çalışalım.

Hernekadar Hagi ve Yönetim bu desteği haketmesede.

Ya tümden eleştirip topluca hepsini gönderelim.Ya da destek verip iyi birşeyler olmasını ümid edelim.

Teşekkürler.

Birde orta sahaya Bradley gelseydi sen asıl 3-4 ciğeri ozaman görürdün :o

Umarım bu aslanı da harcamaz, "illallah" dedirtmez bu takım.

Bu ülkede Futbol camiası yerlerde sürünüyor..Şu medyaya, futbol yorumcularına,yazarlara bakıyorumda bu ülkede futbolun ilerlemesi mümkün değildir..

Stancu,Romanya kriterlerine göre bonservisi çokmuş..Bu nasıl mantıkdır arkadaş..Yani oyuncunun yetenekleri önemli değil..Romanya mı ver 2 milyon yeterli..Bu mudur mantık..

Mesela Cenk Tosun,iyidir ileride daha iyi bir oyuncuda olabilir..Ama bu kadarda abartılmazki yahu..Bizim oynadığımız rakiplerin en az beş oyuncusu zaten her maç yıldız oluyor.. Bizim Gaziantep maçındaki rakiplerin topu bu kadar kolay aldığı heleki ilerideki oyuncuların çok rahat alıp yüzlerini kaleyi dönüp ellerini kollarını sallaya sallaya gidiyorlar..-Haftada avrupadan olsun türkiyeden olsun o kadar maç izliyorum,ben böyle rakiplerine bu kadar rahat top aldıan takım görmedim..Bu özellikle son yarım saat böyleydi..Birde aşırı ağır takım olduğumuz için rakibin hızlı oyuncuları etkili oluyor..

Stancunun oyun bilgisi ve zekasını,hızını geçtim vuruş tekniği hiç abartısız söylüyorum dünyada çok az oyuncuda vardır..Bu bile başlı başına yetenektir..Örnek olarak türkiyede Alex avrupadada drogba bu konuda ustadır..

Geri
Üst Alt