Cevap: #28 Bogdan Stancu

Adama o kadar laf ettim 2 haftadır adam ettiğim lafları yedirecek galiba

Milli takımda Elano,H.balta oynuyor.Keita yedek kalıyor, bunlara takılmamak lazım.Mutuda var hem o pozisyonda, kolay değil.

hakan balta da bizim milli takıma seçiliyor :D böyle argumanları bırakalım

Adam hakikaten kalite.

--------------Baros--------------

Arda---------Stancu-------------Kazım-

Bu dörtlü müthiş işler yapar.

Bu dörtlüde Kazım Pino form durumlarına göre değişmeli.Bu dörtlü ligin tozunu atardı lig başından beri beraber oynama ımkanları olsaydı.

B_ec28d86d0d6bedd8f849a1e6b92a7c18.jpg

daha öncede yazmıştım,yine yazıyorum kewell baros ve keita dan sonaki en önemli transferimiz.

Çok isabetli şutları var. Pres yapıyor. Bitiriciliği iyi gözüküyor. Paslar atıyor. Defansa gelip top kesiyor,aralara giriyor. Daha ne yapsın? Hala beğenmeyen varsa yuh artık!

cok begeniyorum stancu yu iyi sut atiyor dribling yapiyor hizli mücadele ediyor adam da yok yok

Hani şimdi moda, iki oyuncuyu birleştirip tek oyuncu yapmak, Xaviniesta, Sabri-İbo vs. gibi. Bu adamda Arif'le Sercan'ın karışımı gibi harbiden. 2 maçtada mükemmel oynadı, Allah bozmasın. Yanına sağlam bir Baroş gelince nasıl olacak merak ediyorum.

Hani şimdi moda, iki oyuncuyu birleştirip tek oyuncu yapmak, Xaviniesta, Sabri-İbo vs. gibi. Bu adamda Arif'le Sercan'ın karışımı gibi harbiden. 2 maçtada mükemmel oynadı, Allah bozmasın. Yanına sağlam bir Baroş gelince nasıl olacak merak ediyorum.

gol olur :D

tapılası futbolculardan adam sadece aldığı paranın hakkını vermek istiyor.

Sutlarin cogu ya kaleyi tutuyor, yada az farkla avuta cikiyor.

Böyle olunca, insan daha cok sut ceksin istiyor.

Pino da dönünce, Caglar da sol beke gecince, hayvan gibi sut ceken bir takim olacak sahada )

Sutlarin cogu ya kaleyi tutuyor, yada az farkla avuta cikiyor.

Böyle olunca, insan daha cok sut ceksin istiyor.

Pino da dönünce, Caglar da sol beke gecince, hayvan gibi sut ceken bir takim olacak sahada )
Kornerlerde yığarız 3 ünü ceza sahası çizgisine,artık kime denk gelirse çakar 90 a :D

Kornerlerde yığarız 3 ünü ceza sahası çizgisine,artık kime denk gelirse çakar 90 a :D

Yillardir avrupada maclari izlerken "ulan bizimkiler neden böyle uzaktan gol atamazlar, sut bile denemezler" derdim )))

Artik Stancu, Kewell, Pino , Caglar gibi iyi sut ceken topcularimizin olmsi gercekten sevindirici.

Bu arada Kazim'in sutlari da baya saglamdir.

Bugünde direge takildi yanilmiyorsam.

Yillardir avrupada maclari izlerken "ulan bizimkiler neden böyle uzaktan gol atamazlar, sut bile denemezler" derdim )))

Artik Stancu, Kewell, Pino , Caglar gibi iyi sut ceken topcularimizin olmsi gercekten sevindirici.

Bu arada Kazim'in sutlari da baya saglamdir.

Bugünde direge takildi yanilmiyorsam.

salman pino ızleıdıgım kadarıyla alakasız sutlar da cok atabılıyor.oyun gorusu 0 yakın pinonun iyi sutları var ancak oyun zekası tam olmadıgın alakasız zamanlarda yerlerde sut atıyor

stancu tam bir forvet,kanat forveti.cok ozlemısım boyle ıcerı dalıp koseye plaseleyen bır adam gs de gormeyı,bunların hepside alaksız yerlerden deıl sut atılacak yerlerden vuruyor

pozısyonda vuruyor.oyun gorusu muhtesem anı hızlanıyor.4 4lük bi oyuncu bu yasında hagi kazandırdı bıze

stancu harika gercekten

Geri
Üst Alt