Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Bence Stancu fena değil ama sol kanatta ve bu takımla harcanıyor.

Sol kanatta bi b.k yapamıyor. Forvet'e geçtiği zaman daha etkiliydi.

Baros´u sol kanat oynatmakla Stancu´yu sol kanat oynatmak ayni sey. Hala Stancu´yu cok begeniyorum. Kale önünde ve 18´in disinda cok tehlikeli oldugunu düsünüyorum. Mutlaka kadroda olmali.

Anlamadımki ne diyim bir öyle bir böyle ama 5 mn € verilip alınan oyuncuyu bir cırpıda silip atmak olmaz kalmalı

Stancu'yla Baros, gece ve gündüz gibi. Bir yanda mükemmel pozisyon alan Baros, diğer yanda futbolun ne olduğunu bildiğinden şüphe duyduğum Stancu.

Misiden sonra solda oynamaya mahkum oldu.Hagi gider,Yanlış yerde oynatıldığı için oda gönderilir.Dileğim hagi giderse Tugay'ın 4-4-2 denemesi iyi olur.

Galatasaray formasıyla 2 gol attı, 1 tanesi sol kanatta oynaması sayesindeydi. 3-4 hafta önce övgüler alırken de solda oynuyordu bu arada. Kewell santrafor gibi oynuyordu.

Kadroda kalmali. Yabancilardan birileri gönderilecekse bu Stancu degil.

Kewell, Neill, Zapata, Insua, Misimovic ( gitti ), Cana ( gitmesinde sakinca yok/kalsa da olur )

Yani 5-6 yabanci transferi yapabiliriz, yapmaliyiz zaten. Ama Stancu kadroda olmali. Ben begeniyorum. Ama forvet bölgesinde. Oynar oynamaz. Yedek olsun farketmez. Ama Stancu kadroda olmali

Kendi yerinde oynamalı artık şu fantazilerden vazgeçsinler.

Misimoviç'in ruh halindeydi.Acilen forvete çekilmesi lazım.Sanki heyecanını yitirmiş gibiydi.

Bu adam sol açık değil. İlk sol açık oynadığı maçtan beri bunu söylüyorum. Baros ile yan yana oynaması lazım. Aksi taktirde Misimovic gibi olacaktır sonu.

Stancu sol kanata oynayamaz , forvet arkası için de tekniği yeterli değil .

Bence en iyi oynayacağ yer 4-4-2 de forvet olarak , ona özgurluk verirsin öyle yararlı olur ...

Başka türlü sezon sonu gelen hoca gönderir Stancuyu aman aman biri değil malesef :(

dün ismi gibi oynadı serkan aykut ve bülent akın linderoth dan sonra yediğimiz en büyük kazıklardan

Bire birde adam geçemeyen adamdan forvet oyuncusu olmaz dün en az 4-5 kere bire bir kaldı hele ilk yarıda bi pozisyonda kocaman alanda bile çalımlayamadı adamı

Hagi iyi bir adam alıyor, fakat onu da sanki bize inat sırf iyi gözükmesin diye yerinde oynatmayarak bitiriyor. Çok ilginç.

Baros ile çift forvet oynarsa affetmez !

bu adam SS yani second striker yani ikinci forvet mevkiinden başka bi yerde oynayamaz

haginin ilk döneminde necatiyi oynattığı bölgede iş yapar

ama sol da çürümeye bırakıldı maalesef

Geri
Üst Alt