Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Bugün sadece koşmuştur.

P.S : belki onuda yapmamıştır.

onu yapmayanlar da var takımda

stancu kötü bir oyuncu değil seneye inş adam akıllı bi tdmiz olursa çok önemli katkılar yapacağına inanıyorum

hagi ile falan olucak iş değil

Hagi gidince kendisi de kalmak istemez zaten kaça satarız tam bir muamma

bu herif mersin idman yurdunda bile oynayamaz, 33 yaşındaki kewell bununla top diye oynar, yazık ne paralar verdiğimiz adama bak

Son yıllarda yediğimiz en temiz kazık bu oldu kanımca

Lakabı kedi çünkü kasap önünde fırsat bekleyen kedi gibi sürekli kalecinin etrafında savunma arkasında pozisyon kovalarken goller bulduğu için. Hagi ise kaleye uzak oynatıyor ısrarla. Ana problemimiz management hem yönetim hem teknik kadro hem de kaptanlık bazında yönetmesi gereken kişiler en hatalı şekilde yönetiyor.

Maci izlemedim ama bu arkadastan yol olmayacagi belli

Arif Erdem gibi oynamalı bu adam eğer başarılı olmasını bekliyorsak.

Becali iyi çakmış..Çakardan değilse..Hagi şu adamıda bir kere santraforda oynatta birde orda görelim..

Piyango'da tam bilete cikmis amorti ikramiye gibisin Stancu.. yani tam bir hayal kirikligi :o

stancu = 5 mn €

baros = 5 m €

geldikleri fiyat aynı teşekkürler hagi sağol adnan sezgin

büyüksün becali :)

Daha ilk geldiği gün 5-6 milyon etmez bu adam demiştim.23 yaşına gelmiş adamdan genç,geleceği parlak diye saçmasapan medet umanlar görüyordur umarım o parlak geleceği hala.Jo'yu kovalamayıp buna verdiğimiz parayı onun bonservisine yatırsaydık on kat daha yararlı olurdu.

Ulan Fabiano 7.6 mio euro ediyo

Biz buna 5 mio euro verdik sağlam kazık.

Temiz Kazik ! Neresi futbolcuysa gerci bizim takimda hangi oyuncu futbolcu olarak gecinebilir ki...

Kazık yedik sanırsam.

kazık yedigimizi taa geldiginde söyledik ,bodan sorin stancu ile haginin son hocalıgında mali olarak batırdıgı steau klübüne iyi katkı yapdık , 5 milyon euro , yıllık 1 milyon euroda kendine zarar 3 yıl için 8 milyon euro ,tabi anlaşma 5 ise 10 milyon euro ... oynayın adnanlar oynayın, koskoca klübü batırdınız siz oynayın..

Daha ilk geldiği gün 5-6 milyon etmez bu adam demiştim.23 yaşına gelmiş adamdan genç,geleceği parlak diye saçmasapan medet umanlar görüyordur umarım o parlak geleceği hala.Jo'yu kovalamayıp buna verdiğimiz parayı onun bonservisine yatırsaydık on kat daha yararlı olurdu.

Jo bundan kotu

carrusca dan sora ikinci kazık oldu...

kedimedi diyil,kedi dediğin böyle olmaz,adam ne etliye ne sütlüye karışıyo vasıfsız bir adam,hagi steauyu rezil etmişti,5 milyon euroya stancuyu aldırarak saolsun becali'nin gönlünü aldı,ilerde belki başkan falan olur steauya.

"carrusca dan sora ikinci kazık oldu...

kedimedi diyil,kedi dediğin böyle olmaz,adam ne etliye ne sütlüye karışıyo vasıfsız bir adam,hagi steauyu rezil etmişti,5 milyon euroya stancuyu aldırarak saolsun becali'nin gönlünü aldı,ilerde belki başkan falan olur steauya."

Albert Einstein

Sizce geldiği 2 maçta ki performansı ve sonra ki verimsiz futbolunu görünce kafamda iki şey var ama mazeref değil tabiki..

1-Sol kanatta oynaması uzun süre

2-Hagi'nin biletinin kesileceğinin farkında oluşu..

Ne olursa olsun Hagi gidecek zaten ama o kalmak istiyorsa kendini göstermeli eleştirilmesi normal ama ben hala çok kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum..Biraz yaşının verdiği psikolojik baskıdan istediğini yapamıyor..

Kafasını rahatlatması gerek..

Geri
Üst Alt