Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Harbiden BOGDAN bir oyuncuymuş.

Eflak ve Boğdan beylikleri veya cumhuriyetleri diye bir tabir duymuşsundur eminin lise tarih derslerinde!

İsmindeki Bogdan onun hangi soydan geliğini gösteriyor asıl ismi ise SORİN!

Sizin gibi arkadaşlar nedeniyle Hakan Şükür'e yıllarca Şaban dendi sırf onlara çanak tuttuğunuz için, espiri konusu oldu!

Sizin gibi insanlar yüzünden Shabani Nonda için bir sahada iki şaban olmaz espirisine maruz kaldı bu takımın oyuncuları!

Biraz saygılı olalım lütfen bahsettiğiniz adam Galatasaray oyuncusu üstelik 5 milyon EURO para verilmiş bonservisine biz kendimiz bu şekilde sallarsak kaça satabiliriz bu adamı?

Ayağındaki topa 1 sn bile tutmakta zorlanan futbolcu yararlı olmaz.

kewell dan önce kim oyniyordu ofansif orta saha?

o geciyor muydu topun arkasina?

Ya güzel kardeşlerim Cana stoperken bu futbolcu mu yhaa xD iken ön libero da reis değil mi?Arda sağ kanatta leş iken solda çok etkili değil mi? Neill stoperken Türkiye'nin en iyisi iken sağ bekte sene sonu defolsun gitisn,bitmiş değil mi? Kewell solda kötü oynasın en ağır eleştiriyi ben yaparım.Ofansif orta saha olmaz.Mecbur kalınca forvet oynatırsın.Sol kanat arkadaş bu kadar basit sen yerinde oynat karışma gerisine,ama yerinde oynat adamları.

Topu ayağında tutmakla sağda yada solda oynamanın ne alakası var Yunus? Kewell 'ın ayağına top geldiğinde hafif bir pres yapmak yeterli yaklaşık 1 yıldır bu böyle.

Eflak ve Boğdan beylikleri veya cumhuriyetleri diye bir tabir duymuşsundur eminin lise tarih derslerinde!

Sizin gibi arkadaşlar nedeniyle Hakan Şükür'e yıllarca Şaban dendi sırf onlara çanak tuttuğunuz için, espiri konusu oldu!

Sizin gibi insanlar yüzünden Shabani Nonda için bir sahada iki şaban olmaz espirisine maruz kaldı bu takımın oyuncuları!

Biraz saygılı olalım lütfen bahsettiğiniz adam Galatasaray oyuncusu üstelik 5 milyon EURO para verilmiş bonservisine biz kendimiz bu şekilde sallarsak kaça satabiliriz bu adamı?

Yoldan geçen birine 10 milyon euro verdik ama adam topa vurmayı bilmiyor. Napacağız 10 milyon euro verdik, ah yazık kıyamam evlat mı dicez. Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese.

yaw arkadaş de git başımdan bir de akşam akşam senle muhattap olmayayıym. Sen kimsinde bana tarih dersi veriyorsun. Orada teşbih yaptım (yani kötü bir oyuncu anlamında, anladınmı) ama sen lafı kıçından anlamışsın heralde. HakanŞükürle ne alakası var. Ayrıca bu adam Galatasarayın futbolcusu değil bunu o kafana sok. 5 milyon euro vermişlerse bana ne o kazık girmiş bir kere kulübe sende bunu savunma bari. Gelecek seneye de bu takımda olmayack zaten buna emin ol.

yaw arkadaş de git başımdan bir de akşam akşam senle muhattap olmayayıym. Sen kimsinde bana tarih dersi veriyorsun. Orada teşbih yaptım (yani kötü bir oyuncu anlamında, anladınmı) ama sen lafı kıçından anlamışsın heralde. HakanŞükürle ne alakası var. Ayrıca bu adam Galatasarayın futbolcusu değil bunu o kafana sok. 5 milyon euro vermişlerse bana ne o kazık girmiş bir kere kulübe sende bunu savunma bari. Gelecek seneye de bu takımda olmayack zaten buna emin ol.

Hıhııı!!!!!!

Hayal kırıklığı.Ama seneye bir şansı hakediyor.

Yoldan geçen birine 10 milyon euro verdik ama adam topa vurmayı bilmiyor. Napacağız 10 milyon euro verdik, ah yazık kıyamam evlat mı dicez. Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese.

Neyse hepimiz çok gerginiz bugün daha sağlıklı düşünürsen ne demek istediğim açık arkadaşım!

BOGDAN stancu tam bir HAGi&Becali kazığı oldu bize ...

Ben bugün kötü olduğunu düşünmüyorum.Stancu çıkana kadar Gökhan ileri çıkamadı.Ne zaman Stancu oyundan çıktı,Gökhan'da rahatladı.

hagi nin getirdiği adamdan ne olacak.ismi ile oynadığı oyun bu kadar yakışır birbirine.mersin i.y hala istiyorsa yollayalım.şu adamı alana kadar tekrar dos santosu kiralasaydık bari.inşalah aldığın paralar oğlundan çıkar hagi

Burada Stancu'yu suçlayanlar bile olmuş dünkü maçtan sonra.Arkadaşlar herkes süper oynadı ama Stancu mu çok kötü oynadı.Adam elinden geleni yaptı.İlk kez bir Fenerbahçe derbisinde mücadele eden bir oyuncu için yapılan eleştiriler çok acımasızca.Daha önce bu derbilere çıkmış bir çok oyuncunun ruhsuz hallerini görünce aslan gibi mücadele etti.Ama bizim ülkede eleştiri yapmak için hücum oyuncusunun gol atmaması, savunma oyuncusunun hata yapması yeterli.Mücadeleye hiç bir zaman bakmazlar.Bu adamın Balta'ya yaptığı yardımın 10da 1ini Balta yapmış olsaydı şu an Stancu herkesin gözünde kral adamdı.Gerçekten yazık.

inanılmaz etkisiz oynadı.3-4 kere kontra atağı öldürdü topu ayağında tutamamaktan.sahanın en kötüsüydü hakan balta dan sonra

Bekiyle gidip geldiği için oynattı.Yerine giren kewell ne mücadele eder ne geriye gelir.Ama form açısından kesinlikle ilk 11 başlamamalıydı.

kaç maçtır kötü olmasına rağmen Hagi yine ilk 11 başlattı ve Pino'yu oynatmadı ne diyelim

adama kızmamak lazım yapıp yapabileceği bu. yetenek meselesi.

Kanatta oynamaya devam ederse elimizde patlar , adamı Forvet diye aldık sol kanatta oynatıyoruz , bide elimizde okadar kanat oyuncusu varken ....

Hagi bu işi bilmiyor işte..

Pino ile başlayıp,Stancu ile bitir..

Stancu ile başlayıp Pino ile bitir..

Yok arkadaş yürüyen Kewell ve Arda giriyor anlamak mümkün değil..

Geri
Üst Alt