Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Formsuz adamı oynatmazlar.Normaldir.Stancu iyi futbolcu ben inanıyorum.

Bu mactan sonra Romanya elenmis oldu Euro2012'den. Yani bu adam kendini artik bi yerde de gösteremez. Bizde avrupada yokuz zaten. Hadi simdi bu adami satmaya calis bakam.

Piyasa değerine göre oyuncu oynatılmıyor ki.Kimin form durumu iyiyse o oynar.

Form durumu o kadar önemli degil. Bu adam bizde düzenli olarak forma giydi hep. Yani en azindan yedek olarak maca girmesi lazimdi. Sanki Romanya cok üst düzey bir takim, kadroda yildizlar dolu, onun icin kadroya giremedi.

ilk geldigindede dedim ,şimdide diyorum bu adam tam bir balondur ,adnanslar toplam 10 milyon euroluk biz kazık atmışdır bu transferle birlikde.. adnan başkan bu 10 milyon euroyu cebinden öde cebinden..

Bir iki maç Baros'un arkasında 2. forvet olarak oynasa bu lafları yedirtecek de.. Nerede öyle hoca.

Gerçek yerinde oynasın öyle değerlendirelim ama verilen paraya bakınca mauro boselli yi alabilirdik aynı paraya

Madem 4-3-3 ün sağında ya da solunda kullanıcaksınız alın abi Dos Santosu geri ne gerek var bu Mustafa Sarp ın forvet versiyonu adama

Dün gece maca ilk 11'de baslamis ama ikinci yarinin hemen basinda oyundan alinmis.

abartmayın çok para çok para diye... öyle çok para filan değil bu takim bülente 10 milyon dolar veren takım değilmi ? haa ederimi o taqrtışılır ama hagi istemiş başkan almış almalımıydı bence hayır... yapacak bişey yok çok kaliteli futbolcu diyorsanız oda 6 milyona yok be kardeş...

İnşallah Bülent hoca Stancu'ya forvette şans verirde acımasızca eleştirenler biraz daha düşünür..

cenk tosun varken şu adam nasıl alınır aklım almıyor arkadaş. en ufak bir artısı olmamasına rağmen 10 kat fazla para verip aldılar adamı.

şimdiki yönetimin yaptığı en iyi transfer stancudur bana göre kimse bilip bilmeden sallamasın bu çucuga daha 22 yaşında

Önümüzdeki 3 maç santrafor oynayacak büyük ihtimalle. Arda'nın da döndüğünü göz önüne alırsak, Stancu'nun patlaması yakındır.

cenk tosun varken şu adam nasıl alınır aklım almıyor arkadaş. en ufak bir artısı olmamasına rağmen 10 kat fazla para verip aldılar adamı.

Cenk sürekli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini söylemişti,bu yüzden Gaziantep'e gitti.

Biz daha Anıl'a Cem'e şans vermiyoruz.

Bu akşam Stancu'dan gol bekliyorum.

Bugün Hat-Trick yapar, kendini affettirir.

25 yilin patlamasini yasasin artik

adamı ileri ikiliye sürüyorlar adam kanatlara kacıyor hiçbir özelliği olmayan vasat altı 10 milyon euroluk kazık,,adnans ve hagi bravo size...

Geri
Üst Alt