Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Cift forvetli sistemde inanilmaz is yapar. Ama biz adami tek forvet oynatip, kanada koyup bitiriyoruz. Bu adam Singapur Ligi'nden gelen Haiti milli takiminin golcusu filan degil, bu kadar kucumsemeyin. Dogru gorev verilmemesine ragmen 90 dakika calisip, didiniyor. Gelecek yil Gerets'in cift forvetli sistemiyle gercek Stancu'yu izleriz. Hele yaz kampinda canavar gibi olur, canavar.

Bütün Sıkıntı 4-3-3 oynanamamızdan kaynaklanıyor. İleri 3'lüde ki oyuncular arasında aşırı kopukluk var. Baros ortada arda en sol da stancu en sağda . Bu adamlar nasıl gol atıcak. Ceza sahasında tek adamla gol atmaya oynuyoruz. Orta sahada ayhan - mustafa sarp desen ne bir verkaç ne bir hücum oyunu. Bu sekilde bu takımın galip gelmesi her maç maalasef mucizelere kalıyor.

Diceksiniz ki Barcelona'da 4-3-3 oynuyor. Ama onlarda Messi gibi bir oyuncu var en az 3-4 adamı tek basına rahatlıkla ekarte edebiliyor ve diger oyunculara bosluklar yaratabiliyor. Ve orta sahada xavi ve iniesta bizim ayhan ve mustafa sarp gibi cakılı oynamıyorlar. Süreki boşa kaçıyorlar verkaç yapıyorlar ceza sahası yayından kaleyi yokluyorlar.

3 tane teknik adam değişti 3'üde maalesef 4-3-3'den vazgecmedi. Bu takım bu kadro ile 4-4-2 oynar.

4-4-2 oynadıktan sonrada Stancu golleri yazmaya baslar. Kimse stancu'ya kızmasın. Stancu iyi transfer ilk defa ülkesinden cıktı ve daha genç bir oyuncu. Gelecek sene iyi bir takımla Stancu'da parlıyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Israr ediyorum. bu adam kötü degil cok iyi bir kumasi var. Galatasaray'a uyan bir oyuncu savasci kimligi ile. Her forvet gibi onun da onu besleyecek bir kaliteli ayaga ihtiyaci var.

Oyun zekası denilen şey bu elemanda yok sanırım. İkinci yarıda sağ çaprazdan gelişen atakta topu Culio'nun önüne yuvarlamak yerine kaleye vurdu mesela. Culio'yu görebilse, yüzde yüzlük gol pozisyonu olucak.

Bu adamın teknik özelliklerini beğeniyorum.

Bu adamda kendimi görüyorum.:p

Top ayagina gelince vücudunun her bölgesi oynuyor, cok acele ediyor ve cok panik yapiyor. Bende öyleyim lan :o

Oyun zekası denilen şey bu elemanda yok sanırım. İkinci yarıda sağ çaprazdan gelişen atakta topu Culio'nun önüne yuvarlamak yerine kaleye vurdu mesela. Culio'yu görebilse, yüzde yüzlük gol pozisyonu olucak.

Gol atip takimda kalmaya calisiyo.

Hangi kanada geçtiyse, o kanadı bitirdi arkadaş. Sene sonu güle güle demek ümidiyle :)

Romanya'nin son yillarda yetistirdigi en iyi genc yetenek buysa Romanya futbolu bizim takimdan daha icler acisi durumda beyler.

iğrenç bir oyuncu resmen heyecan yapıyor kaleciyle karşı karşıya atmaaz suç çeker top seke seke gider gerçekten buna verilen paralara haram olsun fizik gücü 0 koştuğu söyleniyor ama topsuz alanda koşuyor ismine yakışır bi futbol oynuyor bogtann

Bu adamı alana kadar, 200.000€ kâr için Keita'yı satmasaydık bence.

Abdul kader keita olayı zaten içinden çıklamayan bir yönetim Hokkabazlığı.. nasıl olurda takımın en iyi futbolcusu gönderilir (kaldıki keita bundan haberdar olmadığını söyledi ) mantığa uygun değil.. olsa ol sa misimovic olayındaki düşüncelerim gibi bi futbolcu simsarı yönetici katakullisi olabilir..

yazik verilen paraya bedavaya alinan kazim bile ondan daha yararli oldu. ciddi ciddi dusunmeye basladim haginin ve becalinin bu isten para aldigini, normal futbolu bilen bir insan bu adama 1 milyondan fazla vermez yada kiralar yarim sezonluk, hangi olcuyu baz alarak verildi 5.750 enteresan

yazik verilen paraya bedavaya alinan kazim bile ondan daha yararli oldu. ciddi ciddi dusunmeye basladim haginin ve becalinin bu isten para aldigini, normal futbolu bilen bir insan bu adama 1 milyondan fazla vermez yada kiralar yarim sezonluk, hangi olcuyu baz alarak verildi 5.750 enteresan

gercekten ya...ver 500.ooo dolar satis opsiyonu kyo sözlesmeye...

iyi onarsa sezon sonu alirsin.

becali ve hagi sglam gecirdi bize.

Geri
Üst Alt