Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Anıl daha desek, ayıp olmaz sanırım.

Son vuruş konusunda çok kabiliyetsiz. Fizik gücü iyi değil, öne çıkan hiçbir özelliği yok.

devidede bundan bişey olmaz dediler dökülüyordu herif. bi baktık ertesi sene feneri şamp. liginde nerdeyse tek başına ceyrek final oynattı. 1 sene daha kalmasında zarar yok.

Aynen biraz sabır 1 yıl daha oynar kötüyse gider.Ne bu her yıl 20 oyuncu gönder 20 oyuncu al.

Macin sadece ilk 30 dakikasini izledim, o zamana kadar da kendisini hic begenmedim. Zaten attigi golde cok belesmis. Bence suana kadar 5-6 milyon euro edecek hic bir sey yapmadi.

Aslinda ben biraz antreman yapsam Stancu kadar oynarim. :asd: Top saklamak ve öne kosmaktan baska bisey yapamiyor zaten. :p

Son yillardaki acik ara en kotu transferimiz. Mersin Idman Yurdu istedi haberlerine inanmaya basladim.

İyi niyetli olmasını seviyorum :o Genelde yabancılarımız keyfine göre oynayan oyunculardan kuruluydu bayadır ama Stancu öyle değil.Ama sadece iyi niyetlilik de yetmez.2 milyon euroya falan gelse çok iyi olurdu.

En ufak bir iyi ozelligi yok. Top kontrolu, dribling, son vurus, oyun zekasi, fizik. Herif sifir lan.

sıfır degil 5 m €

Etrafindakilerde o özelliklerin hepsi oldugu icin siritiyor sanirim.

Adam gibi gol attın zannetmiştim bende bosuna niye heycanlandırıyosunki Emrenin güzelim asistini mındar etmişsin

Geri
Üst Alt