Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Bu adama o kadar para verdik yollamak olmaz 1 sene kiralanması gerektigini dusunuyorum İBB'ye verelim 1 sene

Bence bu adam kalmalı, en azından culio ile +2 de kullanılabilir.Gerektiğinde Stancu farklı mevkilerde (ön libero yada orta sahanın sol içi) de oynatılabilir diye düşünüyorum.Çok da yaşlı değil eminim gelişme gösterecektir.

Bu sene kulüp olarak felaket bir yıl geçti, bu sebeple takım ve oyuncular çok fazla etkilendiler.Bu durum oyuncularımızın özellikle gençlerin performansına çok yansıdı.Bu sebeple oyuncuların düşük performansları bizi aldatabilir ve sonralarında çok pişman olabiliriz, Arda bile bu sene hiç bir şey yapamamışken bu adama bu kadar yüklenilmemeli.

Adı bizle geçtiği ilk dönemde FM'de profiline baktım, kaç paraysa alsınlar dedim. Hala FM'ye soğuğumdur bu yüzden..

Asil yandigim olay

500.000€ ya cenki almadik , burun kivirdik gittik

5.500.000€ Bogdan bi herifi aldik. 11 kat var arada!

Maasini fln saymiyoruz...

herkes kötülüyor adı duyulmamış biri olduğu için ama seneye baskılı oynayan bir takımda iş yapabilir. bu sene pozisyonu bırak atak bile yapamadık. stancu ceza sahasında dar alanda iyi işler yapabiliyor, takipçiliği iyi. ileride tek başına top alıp gidebilecek biri değil. o nedenle takım düzelir sağlam ataklar yaparsa ceza sahası içinde faydalı olabilir. kimsenin beklemediği kadar hem de. özellikle iki forvet oynarsak ikinci forvet olarak seken topları takip, boşa kaçma vs konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. sezgileri kuvvetli.

romanya da bir devre oynamadan gol krallığını 3. bitirdi. az daha yarım devreyle gol kralı oluyordu. bank asya gol kralı 7 milyon ediyorsa bu adam da 5.5 eder.

Hagi'nin rantı işte bu da! getirdi adamını indirdi komisyonu cebe... Derhal gönderilmeli topçu değil.

Bu adama söylenebilecek söz yok.Bogdan Sorin Stancu.

Asil yandigim olay

500.000€ ya cenki almadik , burun kivirdik gittik

5.500.000€ Bogdan bi herifi aldik. 11 kat var arada!

Maasini fln saymiyoruz...

Cenk 'i almamakla çok büyük hata yaptı eski yönetim fakat Stancu'da bu kadar berbat bir adam değil piyasası belli Steua Bükreşi sırtlamış götürüyordu bize gelene kadar. Ama burada adapte olamadı takımın berbat oluşu onuda çok etkiledi.İyi bir takımda göze batar bir futbol sergileyebileceğini düşünüyorum.Bu kadar paralar verilip alınacak bir adammıydı orası tartışılır.İkinci yarı başı Anıl ve Cem ile devam edilse daha mı iyi olurdu bunlar hep tartışılabilir konular.

Bu adam bence yetenekli ama bu seneki takımda kim olsa iyi gözükemezdi..Mesela Arda'yı bu sene görseydik takımda hemen yollardık Belediye'ye:) 1 şansı daha hakediyor..

Siz hala bu adam gidecek mi,kalacak mı diye mi tartışıyorsunuz?Elmander´i aldık,Drogba´nın peşindeyiz.Hiç kurutuluşu yok ,banko yolcu.Yakın zamanda Gündüz Kılıç yolunu tutar bu konu.

En kötü +2 de kalması lazım o kadarda boş bir adam değil !!!

Bu herif hala takımda mı? Ne zaman kurtuluyoruz?

6+2 de +2'yi hucumcu oyuncudan yana kullanmazdım. yani şöyle hucumcu oyuncunun vasatı hiçbir işe yaramıyor. Ama Culio veya larsson +2 de olsa orta sahada işe yarıyor yine.

Fakat Pino, Stancu gibi asist veya gol yuzdesi çok dusuk olan hucumcunun +2'den katkısı, orta alan oyuncusundan az olur diye dusunuyorum. Pek anlatamadım ama anlayan anlamıştır. :)

Ne kiralamasi satalim gitsin, zararin neresinden donersen kardir

Geri
Üst Alt