Cevap: #28 Bogdan Stancu

Ben demiştim demeyi sevmem ama ilk geldiği gün stancu konusunda yaptığım yorum sonrası yine alay edildi benimle bu akşamki maçta görmüş olduk kimin haklı çıkacağını bu arada stancu hoşgeldin..:tiphat::tiphat:

Stancu bu mevkiide oynayacaksa bir santrafor daha almamız gerekir.

Where is the Lorik Cana ?

----------------[Ufuk]-----------------------

-Sabri-----Neill----Cana----Caglar

---------------------------------------

----------Yekta-----Culio-------------

-Pino-------------------------Arda----

-----------------Stancu-----------------

-------------Baros-----------------

now he is edited. :)

----------------[Ufuk]-----------------------

-Sabri-----Neill----Cana----Caglar

---------------------------------------

----------Yekta-----Culio-------------

-Pino-------------------------Arda----

-----------------Stancu-----------------

-------------Baros-----------------

now he is edited. :)

Kazim the where is?

Pino > Kazim

No buddy

Pino>Kazım'sa zaten bırakıp gidelim, net.

pek farketmior, pino, kazim, kim daha formdasa formayi kapar.

neyse "back to topic". Stancu second strinker tarzinde baya iyi olur. benim merak ettim. tek santrafor olarak nasil oynar...

kumas ama iyi Stancu'da :)

Stancu hakkındaki ilk izlenimlerim: Sercan Yıldırım ile birebir aynı stilde, ama Sercan'ın cok daha iyisi. Acıkcası 5 milyon euro'yu ilk duydugumda fazla bulmustum, fakat birden Stancu'nun yanına bile yaklasamayacak Sercan'a 10-15 milyon euro fiyat cektiklerini hatırladım. Eger tutarsa, kurnaz Anadolu kulüplerine prim yaptırmayan Hagi'ye bir kez daha minnettar olacagım.

*Ilk macı icin konusuyorum.

[video=youtube;U6dea7iZAA4]https://www.youtube.com/watch?v=U6dea7iZAA4[/video]

sercan öküzünden en az 2 gömlek üstün

Misimovic ile bu adam rakipleri madara ederdi. Herkez Baros Baros diyor ama Baros oyun icinde pek etkili degil, son vuruslari efektif. Stancu ise pas alip verebilen, topla gidebilen hemide bunlari seri yapan bir oyuncu izlenimi birakti. Misi'nin önüne böyle adam lazimdi iste. ama yönetim sayesinde adam gidici.

Yalnız Sivassporun forveti Eneramo da iyi bir oyuncu gibi.Önümüzdeki haftalarda takip etmek lazım.

Stancu iyi oyuncu gibi görünüyor...

90 dakika oynayınca daha iyi göreceğiz.

Dün de görduk ki Stancu Forvet Değil belki Second Striker gibi oynar ama daha Çok Forvet arkası oynar buda ne demek 1 forvet daha şart ;)

Misimovic ile bu adam rakipleri madara ederdi. Herkez Baros Baros diyor ama Baros oyun icinde pek etkili degil, son vuruslari efektif. Stancu ise pas alip verebilen, topla gidebilen hemide bunlari seri yapan bir oyuncu izlenimi birakti. Misi'nin önüne böyle adam lazimdi iste. ama yönetim sayesinde adam gidici.

Hocam yapma lütfen Baros nasıl etkili değil.Dağıtıyor resmen defansların dengesi bozuluyor Baros oynadığı zaman ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

4-3-3'ün ileri uç kısmında sol yada sağ oynayabilecek gibi duruyor ama ortaya transfer edildiyse eğer o bölgede Hagi tarafından şans verildiğinde yorum yapma fırsatımız olabilir.Forvet arkası da oynayabilir.İlk izlenim olarak yetenekli olduğu her halinden belli,arapasları,tekniği,adam eksiltmesi,çalımları felan kalitesinden ipuçları verir cinstendi.Bana kalırsa Stancu, 2. forvet gibi duruyor,tek forvet oynayabilir mi esas öğrenmek istediğimiz ve de şuan çoğumuzun sorduğu soru da bu!

tam bi pivot santrofor değil.o yüzden bende merak ediyorum acaba santroformu yoksa gezici forvet mi oynucak.takımda gezici forvet çok ama santrofor yok.Traore cuk otururdu bu takıma.neyse umarız bizi yanıltır tek forvet olarak inş iyi oynar

Geri
Üst Alt