Cevap: #28 Bogdan Stancu

Hocam yapma lütfen Baros nasıl etkili değil.Dağıtıyor resmen defansların dengesi bozuluyor Baros oynadığı zaman ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

benim demek istedigim pas trafiginde pek etkili olmayisi. kosu yollarini, mücadelisini begeniyorum. ama baros eskiden cok teknik bir oyuncuydu, gol yollarindan zayifti. bize geldikten sonra tam tersi oldu. gol yollarinda costu, top kullaniminda kötülesti. Misal arkasinda oynayan bir 10 numara ile etkili ve seri verkaclar bekleyemem Baros'tan. Stancu bunlari rahat yapar gibi.

benim demek istedigim pas trafiginde pek etkili olmayisi. kosu yollarini, mücadelisini begeniyorum. ama baros eskiden cok teknik bir oyuncuydu, gol yollarindan zayifti. bize geldikten sonra tam tersi oldu. gol yollarinda costu, top kullaniminda kötülesti. Misal arkasinda oynayan bir 10 numara ile etkili ve seri verkaclar bekleyemem Baros'tan. Stancu bunlari rahat yapar gibi.

Doğru.

Ya ben anlamıyorum bizim taraftarı, nasıl bir mantık bu ya. Hala bu adam ss, gerçek santrafor lazım diyenler var. Santrafor diyince aklına herkesin uzun boylu güçlü adamlar mı geliyor anlamadım ki. Barcelona David Villa ile oynuyor en ileride. O da tam bir santrafor değil ona bakarsak ama atıyor mu? atıyor tabi ki... Ya bırakın artık yüzeysel düşünceleri. Bu adam yararlı olur olmaz göreceğiz ama santrafor işte bu adam, ss de oynar. Hala yok formica gelsin, yok emana gelsin, yok birinci forvet şart, yok Dmc şart. Bu kadar da aç gözlülük olmaz ya.

Bence 4*4 lük bir oyuncu almısız , hiç sevmediğim Ahmet Çakar'a katılıyorum , 5 e almış olabiliriz ama 5den daha pahalıya bir adam yetenek olrak

Sercan'a acayip benziyor oyun tarzı.Ben beğendim.Hagi'ye bir kez daha saygılarımı sunuyorum.

İlk izlenimim olarak çok diri gördüğümü söyleyebilirim, bunda; sonradan oyuna girip 40 dakika oynadığını göz önünde bulundurup birde 1 ay idmansızlığını katarsak çok iyi bence. Dikkat ettiyseniz topu aldığında sağına soluna bakmıyor, direk dikine gidiyor. Bu çok güzel olay. İlk maçına bakarsak bileklerine hakim, driplingleri üst düzey bir topçu. Daha iyi olur umarım, ilk maçı olmasına rağmen geleceğe umutla bakabiliriz bu topçu hakkında.

Kıvrak cabuk bileklerine hakim ilk izlenimler böyleydi dün ilie katkısı bekliyorum acıkcası

Bu kısma tabi katılıyorum.Yani Baros'un bize gelmeden önceki yeri aslında bir santrafor gibi ileri uçta durmak değil de ikinci forvet olarak oynamaktı.Bize geldikten sonra adam istatistiklerini alt üst etti.

Dün maçı iyi izleyemedim internetten bakabildiğim için ama Stancu iyi bir oyuncu gibi.Baros kadar faydası olur mu bilemem ama Baros gibi takım oyuncusu olacak gibi duruyor.Tabi şu da var,belki Hagi her maç böyle gezgin bir forvet olarak oynatmayabilir Stancu'yu.İleriki maçlarda santrafor olarak oynatıp biraz daha ceza sahasına hapsedebilir.O zaman nasıl oynar ben onu da merak ediyorum.

Hakkaten gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum Stancu'yu 90 dakika izleyeceğiz..

bekledigimden cok daha iyi

ahaha herkes ters köşe oldu, Nobre tarzı beleşçi bir golcü beklerken adam sürat motoru çıktı :asd:

Şu kadarını söyliyim 3 kere izledim videoyu. Doyamadım. Özlemişiz böyle adamları görmeyi. Bence ileride Kazım - Pino oynasa bile bu adam çok başarılı olur. İnanılmaz beğendim ve heyecanlandım. Haydi hayırlısı...

Herkesin yanılmasının sebebi bir blog vardı Stancu'nun gollerini paylaşmışlar hepsini izledim bir kaçı dışında hepsi 18 içindeydi gollerin,dedim herhalde fırsatçı bir adam,ama çok yönlüymüş gerçekten..

Ya ben anlamıyorum bizim taraftarı, nasıl bir mantık bu ya. Hala bu adam ss, gerçek santrafor lazım diyenler var. Santrafor diyince aklına herkesin uzun boylu güçlü adamlar mı geliyor anlamadım ki. Barcelona David Villa ile oynuyor en ileride. O da tam bir santrafor değil ona bakarsak ama atıyor mu? atıyor tabi ki... Ya bırakın artık yüzeysel düşünceleri. Bu adam yararlı olur olmaz göreceğiz ama santrafor işte bu adam, ss de oynar. Hala yok formica gelsin, yok emana gelsin, yok birinci forvet şart, yok Dmc şart. Bu kadar da aç gözlülük olmaz ya.

katılıyorum.Benzemada santrfor değil ama santrofor oynuyor Ronaldoda değil ama oda oynuyor yani.adamlarda atıyor.Tevez de bana göre tam santrofor değil ama oda atıyor golleri.

bana görede Stancu santrofor değil ama bizi yanıltıcak gibi.

sizde bi algı oluşmuş top sürmeyı azcık becerebilen adamlar santrofor deıl die.komik.

stancu yu ben ilie ye benzettim.cok begendım bellı kalıtelı adam

kanatlardada oynayabilir aslında.stili benziyor kanat oyuncularına.ama forvet yok o yüzden forvette kalsın gerek yok kanatlara :)

Bu ikinci forvet kanısına nereden vardınız bilmiyorum ama cabuk vazgecseniz iyi olur. Stancu bildigin santrafor. Bence fazla takılıyosunuz bu meselelere. Bırakın onu Hagi düsünsün.

Baros da kariyeri boyunca ikinci forvet oynadı. Forvet ve son vuruşları iyi olan iki bir farketmez.Her türlü oynar.

Geri
Üst Alt