Cevap: #28 Bogdan Stancu

29 sene önce Türkiye Kupasını fenerbahçeye kaptıran ekip olarak Mersin İdman Yurdu kulübü, yöneticisi bu şokun kendileri üzerinde bıraktığı etkiyle böyle saçmalıyorlar.. Aldırış etmeyin ;)

Mersinidmanyurdu'nun istemesi farklı bizim istememiz farklı.Aynı para ya bize vereceklerini zannetmiyorum.

Ayrıca bu adamı Mersinidmanyurdu alsaydı birçok kişi hakaret bile edecekti, neden böyle bir adamı kaptırdınız,verseydiniz keşke 5-6 milyon diye.

steau 2 milyon euroya almış bu adamı zaten iyi oynamış neden 300e satsın? galatasaraya çamur at izi kalsın hesabı olay. yalancı pislikler işte.

Ben Stancu´ya gelecek vaad ediyor diyemiyorum. Stancu zaten kalite. Yani top ayagina geldiginde herzaman positif isler yapiyor. Cok iyi bir hamle oldu Stancu. Oyun tarziyla her mac begenilir cünkü gol atmasa bile 90 dakika kosar rakibi rahatsiz eder. Türkiye´ye böyle futbolcular cok uygun. Son vuruslari da gayet yerinde. Kisacasi cok iyi transfer.

Lacina Traore Kubara (rus) gitmis, 4 milyon euroya.

Salak yeminle, çok kötü bir takima gitmis.

Pino döndüğünde nasıl bir futbol ortaya koyucaklar çok merak ediyorum ama eğer Ayhan ve musfata oynarsa hiçbirşey beklemiyorum tabikide :)

Herkes attigi gollerden dolayi övüyor. Goller disinda pek bir olayinin olmadigina dikkatinizi çekerim.

Herkes attigi gollerden dolayi övüyor. Goller disinda pek bir olayinin olmadigina dikkatinizi çekerim.

şakamısın sen:) sadece gol atıyomuş. len daha ne isterim ben. gol atsın yeter sen ne bekliyonki defanstan topmu cıkarsın. kaledeki toplarımı cıkarsın. bide gslıyım diye geciniyon sen kesin fenerlisindir:)

şakamısın sen:) sadece gol atıyomuş. len daha ne isterim ben. gol atsın yeter sen ne bekliyonki defanstan topmu cıkarsın. kaledeki toplarımı cıkarsın. bide gslıyım diye geciniyon sen kesin fenerlisindir:)

Bence o arkadaş haklı golleri uzaktan şutları ayağa pasları mücadele etmesi dışında tribüne çıkıp taraftarıda bağırtmalıydı "oturmayamı geldik millet" tarzında sivas maçından beri dikkatle izliyorum bunu ısrarla yapmıyor suyu ısınmaya başladı.

Evet iyi kurufasulye yapamıyor

Canım istedi.. Ayrıca, bir Jardel fanı olarak, sadece gol atıyor diyipte küçümserseniz bozuşuruz. Jardelde maçta 88 dk gözükmez, 2 dkda iki gol birden atardı. Sadece gol atıyor, başka meziyeti yok diyenler, gol atmayı basit sanmasın. Özellikle Stancunun bu hafta attığı golde büyük bir ustalık var. Her zaman açılan normal ortalardan biri açıldı, daha önce gol olmayan pozisyon çok güzel bir gol oldu. Yer tutmayı iyi biliyor.

Canım istedi.. Ayrıca, bir Jardel fanı olarak, sadece gol atıyor diyipte küçümserseniz bozuşuruz. Jardelde maçta 88 dk gözükmez, 2 dkda iki gol birden atardı. Sadece gol atıyor, başka meziyeti yok diyenler, gol atmayı basit sanmasın. Özellikle Stancunun bu hafta attığı golde büyük bir ustalık var. Her zaman açılan normal ortalardan biri açıldı, daha önce gol olmayan pozisyon çok güzel bir gol oldu. Yer tutmayı iyi biliyor.

Jardel benim kriterlerime göre; biraz abartılı olacak ama dünyada seyrettiğim en iyi 7-8 golcüden biridir.Adam her yeriyle gol attı daha ne yapsın ;)

Jardel benim kriterlerime göre; biraz abartılı olacak ama dünyada seyrettiğim en iyi 7-8 golcüden biridir.Adam her yeriyle gol attı daha ne yapsın ;)

Forvet olarak en çok beğendiğin 10 kişi yaz deseler başına Jardeli yazarım :) Keşke Ankaragücünün 100. yılında gelseydi de tekrar izleme fırsatı bulsaydık.

Drogba-Jardel-Ronaldo-Forlan-Eto'o Her biri farklı meziyetleri olan, farklı taktiklerde dünyanın en iyisi olan forvetler. Ama içlerinde bir tek Jardel var her taktikte en üst verim alınan :) Benim en çok beğendiğim 5li. Daha eskilere gidilirse Batistuta falan var ama son dönemin kralları bunlar..

Var mı daha ötesi :)

Geri
Üst Alt