Cevap: #28 Bogdan Stancu

Forvet olarak en çok beğendiğin 10 kişi yaz deseler başına Jardeli yazarım :) Keşke Ankaragücünün 100. yılında gelseydi de tekrar izleme fırsatı bulsaydık.

Drogba-Jardel-Ronaldo-Forlan-Eto'o Her biri farklı meziyetleri olan, farklı taktiklerde dünyanın en iyisi olan forvetler. Ama içlerinde bir tek Jardel var her taktikte en üst verim alınan :) Benim en çok beğendiğim 5li. Daha eskilere gidilirse Batistuta falan var ama son dönemin kralları bunlar..

Var mı daha ötesi :)

Ama en acı olan Jardel 40 gol atmış Erman Toroğlu efendi ben Jardele hal de sandık taşıtmam dedi.O zamandan beri ne Maratonda ,yeni kanalında o adamın yüzünü görünce zaping yapıyorum seyretmiyorum.Ne yazıkki bu adamlar hakemlik yapmışlar ,ne yazıkki futbol yorumluyorlar :o

Ama en acı olan Jardel 40 gol atmış Erman Toroğlu efendi ben Jardele hal de sandık taşıtmam dedi.O zamandan beri ne Maratonda ,yeni kanalında o adamın yüzünü görünce zaping yapıyorum seyretmiyorum.Ne yazıkki bu adamlar hakemlik yapmışlar ,ne yazıkki futbol yorumluyorlar :o

Şuan tarafsız denilen, en çok seyredilen Rıdvan Dilmen değil midir, Cana'ya, Ribery'e vs. laf eden? Ben birisi bir futbolcu hakkında laf ediyorsa anlıyorum ki o hafta iyi oynamış. Misal, Hakan Baltanın yaptıkları hiçbir kanalda söylenmiyor ama yeri geliyor, geldiğinden beri en iyi performansını gösterdiği bir maçtan sonra Stancuyla alakalı olarak Mersin İdman Yurdu 300.000e transfer olacaktı vs. haberi yapıyorlar. Anlamak mümkün değil. Gözde olan, taraftarın hoşuna giden adam üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Arda milli takımda sakatlanıp 4-5 hafta oynayamadığı dönemde bu medya değil miydi, çok seks yaptığından oynamıyor diyen. Maalesef böylelerine prim veriliyor. Bu forumda bile Çakar söylüyorsa bir bildiği vardır, Hıncal kraldır, Erman süperdir v.s diyenler var. Onları dinleyip burda laf atanlar var. İlginç tabii.

Şuan tarafsız denilen, en çok seyredilen Rıdvan Dilmen değil midir, Cana'ya, Ribery'e vs. laf eden? Ben birisi bir futbolcu hakkında laf ediyorsa anlıyorum ki o hafta iyi oynamış. Misal, Hakan Baltanın yaptıkları hiçbir kanalda söylenmiyor ama yeri geliyor, geldiğinden beri en iyi performansını gösterdiği bir maçtan sonra Stancuyla alakalı olarak Mersin İdman Yurdu 300.000e transfer olacaktı vs. haberi yapıyorlar. Anlamak mümkün değil. Gözde olan, taraftarın hoşuna giden adam üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Arda milli takımda sakatlanıp 4-5 hafta oynayamadığı dönemde bu medya değil miydi, çok seks yaptığından oynamıyor diyen. Maalesef böylelerine prim veriliyor. Bu forumda bile Çakar söylüyorsa bir bildiği vardır, Hıncal kraldır, Erman süperdir v.s diyenler var. Onları dinleyip burda laf atanlar var. İlginç tabii.

yabancı düşmanlığı var yorumcularda. rıdvan hangi yerli oyuncumuza kötü demiş. adam servet ve baltaya süper diyor. ama cana pino berbat ona göre! sergen ligin en çok katkı veren yabancılarından gutiye her hafta neler saydırıyor bir görsen. ama beşiktaş taraftarı sergene gereken cevabı verdi. bizim zamanında hakan ünsala yapamadığımız cevabı. hakan ünsal lincolnün her şeyine laf atıyordu. hakan ünsal ntvspor da çalıştığı dönem o adamın galatasaraylı olmadığına inandım. isteyen karşı çıkar ama benim görüşüm bu. skibbeye saydırdı saydırdı. bülent berbat olduğunda bile süper diyordu.

yabancı düşmanlığı var yorumcularda. rıdvan hangi yerli oyuncumuza kötü demiş. adam servet ve baltaya süper diyor. ama cana pino berbat ona göre! sergen ligin en çok katkı veren yabancılarından gutiye her hafta neler saydırıyor bir görsen. ama beşiktaş taraftarı sergene gereken cevabı verdi. bizim zamanında hakan ünsala yapamadığımız cevabı. hakan ünsal lincolnün her şeyine laf atıyordu. hakan ünsal ntvspor da çalıştığı dönem o adamın galatasaraylı olmadığına inandım. isteyen karşı çıkar ama benim görüşüm bu. skibbeye saydırdı saydırdı. bülent berbat olduğunda bile süper diyordu.

Bir yabancı hayranlığı olduğu doğru ama bunun sebebi yabancıların hayran olunacak futbol oynaması :)

sinan enginde arda dönerse galatasaray sadece bir sinif atlar.ama üst düzey degil diyor.daha düne kadar holoskoya ,tabataya,finke,ernste falan süper diyen adam simdi kaka diyor.defansda sivok,ismail,toraman süper oyuncular hepsi milli diyor.galatasaraydaki yildizlar;baros-kewell-arda-neill-cana.haa cana bjk-marsilya sampiyonlar ligi macinda bjklileri resmen dövmüstü,orda hayran kalmistim canaya :)

sinan enginde arda dönerse galatasaray sadece bir sinif atlar.ama üst düzey degil diyor.daha düne kadar holoskoya ,tabataya,finke,ernste falan süper diyen adam simdi kaka diyor.defansda sivok,ismail,toraman süper oyuncular hepsi milli diyor.galatasaraydaki yildizlar;baros-kewell-arda-neill-cana.haa cana bjk-marsilya sampiyonlar ligi macinda bjklileri resmen dövmüstü,orda hayran kalmistim canaya :)

sen o sinan engini yogisini ciddiye niye alıyon. adam durmadan sallıyor ya tutrasa hesabı:) benim en sevmedigim adamlardan biri gs düsmanı olan güntekin onay. adam derinden derinde laf sokuyor gs ya uyus oluyorum ona..:sopa:

bu stancunun böyle oldugunu bılınse 10 mılyon euro ya gelse ucuza kapatılmıs denirdi.kanalturke bugun defalarca mail attım.transfermakt ta yazan urziceniden steau ya 2mılyona gectıgını görsün diye ama anlasılan ki gene bugun sacmalamıslar

bu stancunun böyle oldugunu bılınse 10 mılyon euro ya gelse ucuza kapatılmıs denirdi.kanalturke bugun defalarca mail attım.transfermakt ta yazan urziceniden steau ya 2mılyona gectıgını görsün diye ama anlasılan ki gene bugun sacmalamıslar

Bu adamlarla neden uğraşıyorsun ki? Art niyetli oldukları apaçık ortadayken strese girmeye değer mi? Sevdiğin insana güzel bir mail atsaydın, en azından birini sevindirmiş olurdun. Bunlar lafla şunla bunla düzelmezler. Programın politikası neyse ona hizmet ederler. Reyting düşer diye düzelmez bunlar.

Zor günler geçirdiğimiz için haber oluyor her olay. Düzgün bir yönetim olsa ağızlarının payını alırlardı.

Arkadaşlar bırakın bu tarz muhabbetleri.Geleceği parlak, genç ve kaliteli bir adama 5 milyon euro verilmiş ve biz neden bu kadar para verildi diyenlerle uğraşıyoruz.Napsaydık 33 yaşındaki adamlara yıllık 3 milyon euro vermeye devam mı etseydik!

Süper başlangıç renktaşlar...Böyle devam edecekse zaten 5 milyon iyi bir rakam...Önemli olan nokta anlaşmada sonraki satışla ilgili bir madde var mı?Yoksa Stancu 5 milyonu en az ikiye katlar.

Galatasaraylı Stancu için Mersin İY’li bazı yöneticilerinin “Sezon başı bize 300 bin Euro’ya teklif edildi” sözlerini dönemin teknik direktörü Yüksel Yeşilova yalanladı.

Almanya’da bulunan Yeşilova, olayı Mersinliler’in reklam amaçlı yaptığını iddia etti “O dönem takımın başında ben vardım. S.Bükreş’ten Andre Ionescu’yu almak için gittik. Stancu listede yoktu. Onu 300 bin Euro’ya verseler havada kapardık. Madem böyle bir şey olmuş, o zaman Mersin yönetimi çıkıp bunu ispatlasın. G.Saray’ın hocası ve yönetimini böyle zanaltında bırakmak çirkin bir şey” dedi.

hala 5 milyonmu tartisiliyor ?

5 milyon cocuk oyuncagi bu adam icin, ilk defa mantikli bir para yatirdik.

adamin eskisehire karsi oynadigi futbolu birakin 4cü golde bile payi var,

kornerden bilincli sekilde kazime atti topu sonra gol oldu.

yoksa mac 3:3 bile bitebilirdi.

bugün verdiğimiz 5 milyon euro yarın bize 15-20 milyon euro olarak geri dönücek belkide...

300 bin € ya almadık diye bizi lekelemeye çalışan geri zekalılar, böyle bir oyuncuyu kaçırdık diye utanmıyor musunuz ? ki 300 bin € ya 3'ün 1'ini alırsınız :)

Geri
Üst Alt