Cevap: #28 Bogdan Stancu

Fiyat tartışmalarını taraftarın yapması kadar mantıksız bişey yok.

Fiyatı bırakalım da yönetim konuşup halletsin.

Gerçi bende yaptığım için bu muhabbeti biraz tezat oldu bu yorum :)

Devam Stancu,devam aslanım.Sahada seni izlerken Adrian Ilie'yi tekrar görüyorum.Sen böyle devam et.Ben demiştim diyorum bu sefer :D

hala 5 milyonmu tartisiliyor ?

5 milyon cocuk oyuncagi bu adam icin, ilk defa mantikli bir para yatirdik.

adamin eskisehire karsi oynadigi futbolu birakin 4cü golde bile payi var,

kornerden bilincli sekilde kazime atti topu sonra gol oldu.

yoksa mac 3:3 bile bitebilirdi.

3.golümüzdede rakip defansı peşine takarak kewell ı boşa çıkardı stancu çok faydalı olucak

takımı birde arda pino baros dönünce izliyelim o zaman çok iyi olucak bence .

Herkez genç genç der genç gelir çok dersininz. Stancu 10 numara topcu olucak çizgisini bozmassa.

Herkes 5 milyonu tartışabilir ama bu adamın piyasası direk 10 dan açılır zaten.Sercan denen kabiliyetsize istiyorlar 6 7.

300 bin olayı Stancu için değil Ionescu için, bu konuyu daha fazla konuşmaya gerek yok.

Çizgisini sürdürmesi en büyük dileğimiz. Değerini katlmasını sonra düşünürüz, bize gereken katkıyı yapsın önce. :)

MersinİY gibi yönetimi çapsız ve telegol programının çapsız yorumcuları bir araya gelince katakulliye geldi olay.. Ionescu diye bi oyuncu için görüşmüş onlar.

MersinİY gibi yönetimi çapsız ve telegol programının çapsız yorumcuları bir araya gelince katakulliye geldi olay.. Ionescu diye bi oyuncu için görüşmüş onlar.

Galatasaray'ın Galatasaray'dan başka dostu yok. Medya en büyük düşmanımız.

Eğer böyle oynamaya devam ederse verdiğimiz 5 milyon euroya değil sattığımızda Steau'ya vereceğimiz %30 paya acıyacağız :)

Böyle devam Stancu :)

Yahu biri şu yüzde olayında adam akıllı kaynak göstersin,benim kaynaklarım çok sağlam bana öyle bilgi geldi diyenlerin banlanması için yönetime başvuracağım artık.

Yahu biri şu yüzde olayında adam akıllı kaynak göstersin,benim kaynaklarım çok sağlam bana öyle bilgi geldi diyenlerin banlanması için yönetime başvuracağım artık.

Ben %30'un kesin olduğunu sanıyordum ama şimdi baktım, Kap'da ve resmi sitede yazmıyor. İnternethaber'de %30 görmüştüm, Milliyet'te %20 yazıyor :)

Satmayız o zaman. Futbolu bizde bırakır. :)

Hayırlısı :)

Anlaşmanın her detayını bildirmek zroundayız diyorlardı, Kap'a. Yüzde gibi büyük bir olayı bildirmemek olmaz galiba. Tahminim yoktur öyle bir şey.

ZTK Gaziantep maçında attığı gol müthişti.Çok teknik vuruşları var.Kaç kere Balta nın kanadını kapattı top kaptı ileriye cıktı takım daha napsın.5milyon fazla bile.Elanoyu aldık 8e yok adaptasyon süreci cart curt söylediler.Bu Stancu daha geleli 2-3 maç olmamış adam golleri sıralıyor.Zira Culio da öyle.Kaç senelik Galatasaray oyuncusu gibi oynuyolar.

Yalnız golünü attıktan sonra anons yapılırken Bogdan degil de Sorin denmesi daha çok hoşuma gitti benim :asd:

Romanya 2-2 Ukrayna

Ikisinede Alexe atmis. Oynuyor galiba bi bakayim.

Herkes 5 milyonu tartışabilir ama bu adamın piyasası direk 10 dan açılır zaten.Sercan denen kabiliyetsize istiyorlar 6 7.

Sercan kabiliyetsiz degil.

Stancuyla Sercanin 2 tane farkli özelligi var.

Stancunun son vuruslari daha iyi.

Sercanin calimlari daha iyi.

Bence forvet hattimiz ikisinden olussa cok iyi anlasirlar.

Geri
Üst Alt