Cevap: #28 Bogdan Stancu

Anlaşmanın her detayını bildirmek zroundayız diyorlardı, Kap'a. Yüzde gibi büyük bir olayı bildirmemek olmaz galiba. Tahminim yoktur öyle bir şey.
Başka transferlerde bildirildiğini görmüştüm,demekki bu transferde öyle bir madde yok,yoksa bildirme zorunluluğu var klübün.

Kanım ısınıyor Stancu'ya, bonservisine ödenen parayı duyunca fıttırmıştım.Ama görünen o ki o parayı sonuna kadar çıkaracak.İnşallah çizgisini sürdürür Stancu.

Sercan kabiliyetsiz degil.

Stancuyla Sercanin 2 tane farkli özelligi var.

Stancunun son vuruslari daha iyi.

Sercanin calimlari daha iyi.

Bence forvet hattimiz ikisinden olussa cok iyi anlasirlar.

Son vuruşları kötü olanlara kabiliyetsizde deniliyor.Sercan la Stancu arasında el belirgin özellik Stancu nun oyun bilgisi ve görüşü Sercana göre çok daha iyi.Çalım olarakta aralarında çok fark yok Stancuda cok iyi çalım atıyor.Bence Stancu tartışmasız cok daha iyi bir oyuncu.

Son vuruşları kötü olanlara kabiliyetsizde deniliyor.Sercan la Stancu arasında el belirgin özellik Stancu nun oyun bilgisi ve görüşü Sercana göre çok daha iyi.Çalım olarakta aralarında çok fark yok Stancuda cok iyi çalım atıyor.Bence Stancu tartışmasız cok daha iyi bir oyuncu.

Çalım atmak meziyet değil bence. Yerinde çalım atmak meziyet.

ya sercan ve stancuyu tartisiyorsunuz?

utanmazsaniz sercan vs messi'yi tartisacaksiniz

ya sercan sisirilmis bir balon, son vurus nedir bilmeyen bir forvet, haaa lig için yeterli sercan? evet idare eder

Bakin stancu ilk 3 maç ne yapmis

YouTube - Bogdan Stancu

5'43 den itibaren bakin defansin uzerine nasil variyor??? adam ne yapatigi biliyor,

yıllardır henry'e çok büyük bir sempati duymuşumdur vuruş stili nedeniyle. stancuda gerçekten o tarz şutlar deniyor ayak içiyle ters köşeye birçok şut çekiyor. gerçekten ayrı bir zevkle izliyorum.

"Ama bizim Arif'te öyle bir vuruyor ki, köşedeki örümceği alıyor"

Yakında bunu Stancu'ya uyarlayacağız inşallah..

ben hagi'nin bombası demiştim. sözümü geri alıyorum hagi'den özür diliyorum.

gerçekten kalite futbolcu stancu

Gaziantepe attığı golün asistini mustafa sarpmı yapmış ?

adam wonderkid beyler..

Pino dönünce mithiş oynuyacaklar o zmn takım tadından yenmez ( Ayhan ve Mustafa oynamazsa )

Pino-Stancu-Baros.Müthiş 3'lü olurlar.

4-3-3'ün ilerisinde Stancu-Kazım-Baros 3'lüsü çok can yakar.

Geri
Üst Alt