Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Bundan önceki Antep maçında gol atmıştı. Bunda atamadı. Sürekli gerileme halinde. Böyle futbolcuların Galatasaray'da işi yok.

Çok kötü oynadı.

O kadar kötü futbolcunun arasından sivrilen tek futbolcuydu.

Çok hantal,ayrıca şut atmasın artık.İyi vursa hadi neyse...

peh peh peh

gecen hafta yerlere göklere sigmayan adam 1 haftada yok gs topcusu degil yok vasat yok geri gönderilsin

süpersiniz ya

peh peh peh

gecen hafta yerlere göklere sigmayan adam 1 haftada yok gs topcusu degil yok vasat yok geri gönderilsin

süpersiniz ya

Stancu'nun kotu oyuncu oldugunu goremiyorsan bu bizim sorunumuz degil osman

Kardan adam oluyorsa Bogdan da futbolcu olur..

Ya bu adamda kalite var ama bizim taraftarın kalitesini bir hafta tartışmamız gerekir :)

Ben futbolu bilmiyorum bunu anladım . Stancu'ya kötü futbolcu diyenler biliyorlar ben kesinlikle bilmiyorum bunu çok iyi anladım .

Arkadaslar insallah ironi yapiyorsunuzdur.

Cevap: #28 Bogdan Stancu

İyi futbolcu ama 2. yarıda bir pozisyonda taç kenarında bir anda panikleyip, kimsecikler yokken topu dışarı çıkartması inanılır gibi değildi.

Balta denen futbol katili gibi eli belinde beklemiyor en azından.Koşuyor,çabalıyor,şut atıyor.Bunu yapamayan özürlü çok takımda

Gaziantep'in golünü nasıl engellediğini unutmayalım. Servet veya Cana'nın hatta diğer defans oyuncularının yapması gerekeni yaptı orada.

Forum trollüğünü bazı arkadaşlar çok seviyor, zamanında bu yüzden çok ceza yediler ama hala daha devam ediyorlar, hadi hayırlısı :)

Forum trollüğünü bazı arkadaşlar çok seviyor, zamanında bu yüzden çok ceza yediler ama hala daha devam ediyorlar, hadi hayırlısı :)

Cok gereksiz bir durum. Forum`un ciddiyeti kalmiyor. Acik söylüyorum, ben sahsen skliyorum bu durumdan.

Sene sonuna saklayacağım yorumumu daha sağlıklı yapabilmek adına.

Geri
Üst Alt