Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Çok geriye geliyor top almak için bu bile orta sahamızın olmayışının göstergesi

Devamlı sol beke yetişmekten kendi yerinde oynayamıyordu. Belli ki özlemiş, hiç çıkmadı. :) :)

Solda çok etkisiz bence. Eskişehir maçında da etkisizdi ama attığı gol yüzünden görmedik. Antep maçında da etkisizdi bu maçta da etkisiz. Ceza sahasına yakın oynatmamız lazım. Neden hala 4 3 3 oynuyoruz hayret.

Solda çok etkisiz bence. Eskişehir maçında da etkisizdi ama attığı gol yüzünden görmedik. Antep maçında da etkisizdi bu maçta da etkisiz. Ceza sahasına yakın oynatmamız lazım. Neden hala 4 3 3 oynuyoruz hayret.
4-3-3 oynamıyoruz,4-5-1 hatta 4-6-0 oynuyoruz.Stancu oyunun büyük bölümünde ortasahanın solunda oynuyor,barça da villanın oynadığı gibi oynamıyor.

Olayin maddi ve kontenjan ile ilgili yönünü geçtim, futbolcu kalitesi olarak ta Cenk transferi çok daha olumlu olurdu.

Sol bölgede oynamasını dert etmeyin çünkü sorun Stancu'da değil, onu topla buluşturamayan Galatasaray takımında. İkinci yarı takım ona oynamaya başladı ve hareketleri gayet iyiydi, bu yüzden etkili oynadı. İlk yarıda zaten futbol üzerine konuşulacak pek birşey olmadı, yani Stancu'yu sol bölgede oynuyor diye eleştiremeyiz. Ki ben gayet iyi oynayacağını düşünüyorum. Hızlı, zeki, verdiği basit bir pastan sonra nereye koşması gerektiğini iyi biliyor. Fakat yine de Arda'nın dönmesiyle Baros'un arkasında çok daha iyisini verebilir. Buna da katılırım.

Yahu Cana basligina giriyorum "süper oynadi"

Kazimin topicine giriyorum "yine yapti yapicagini, asist vs iyi oynadi"

Stancu "cok begendim, gizli kahraman"

Culio " macin adami" (ki öyle, burda bir terslik yok)

Baros "the king"

Neil " aslan"

Yekta "gol öncesi pasi"

Öyle ise kim kötü oynadi, yada neden zorlandik ve sahada gördügümüz futbola "berbat, yaziklar olsun" dedik/diyoruz?

Size göre herkes iyi yada cok iyi oynamis.

Culio haric hic kimse iyi oynamadi, hic kimse.

Baros cok caliskandi, cok istekliydi, onu da ayirabiliriz ama digerleri vasatin altinda bir performans ortaya koydular.

Hagi yüzünden mi, taktik yüzünden mi, sistem yüzünden mi, motavasyon yüzünden mi bilinmez ama iste birseyler var, iyi oynamiyoruz, hatta berbat oyniyoruz. Hatta ne oynadigimizi bilmiyoruz.

Ama bakiyorum, forumda hemen hemen her topcuyu övüyoruz, iyi yada cok iyi oynadi diyoruz.

Ne yalan söyliyim Stancunun bukarım iyi futbolcu olduğunu bilmiyodum ve beklmiyordum böyele bi oyuncu çıkıcak karşıma diye ama helal olsun adamıma...

:tiphat:

Yahu Cana basligina giriyorum "süper oynadi"

Kazimin topicine giriyorum "yine yapti yapicagini, asist vs iyi oynadi"

Stancu "cok begendim, gizli kahraman"

Culio " macin adami" (ki öyle, burda bir terslik yok)

Baros "the king"

Neil " aslan"

Yekta "gol öncesi pasi"

Öyle ise kim kötü oynadi, yada neden zorlandik ve sahada gördügümüz futbola "berbat, yaziklar olsun" dedik/diyoruz?

Size göre herkes iyi yada cok iyi oynamis.

Culio haric hic kimse iyi oynamadi, hic kimse.

Baros cok caliskandi, cok istekliydi, onu da ayirabiliriz ama digerleri vasatin altinda bir performans ortaya koydular.

Hagi yüzünden mi, taktik yüzünden mi, sistem yüzünden mi, motavasyon yüzünden mi bilinmez ama iste birseyler var, iyi oynamiyoruz, hatta berbat oyniyoruz. Hatta ne oynadigimizi bilmiyoruz.

Ama bakiyorum, forumda hemen hemen her topcuyu övüyoruz, iyi yada cok iyi oynadi diyoruz.

Sebep skor.

Balon bir futbolcu. Çok abartılıyor.

İleriye top taşıyamadığımızdan mecburen 4-5-1, 4-6-0 oynuyoruz veya öyle gözüküyor.
Top taşıyamadığımızın da etkisi var ama haginin mantalitesinin yarattığı etki yanında çok küçük kalır.Gaziantep maçında 1-0 gerideyken 10 kişi topun arkasına geçip kendi yarıalanımızda rakibi beklememiz buna neden.Tamamen haginin anti futbol felsefesi.

Salman reis ben Stancu'yu yenilsekte beğeniyorum örneğin geçen hafta en diri oyuncumuzdu,bu adam en etkisiz maçında bile çok önemli bir iş yapabilecek yeteneğe sahip,niye övmeyeyim iyi oynayan oyuncumuzu,kötüler hep kötüde iyi adamlarında hakkını verelim,kolay birşey değil böyle ne hücumu ne defansı sağlam bir takım yokken ortada kendini gösterebilmek..

Bence takım çok ağır oynuyor buna rağmen Stancu kendini gösterebiliyor..

İlk yarının neredeyse 20 dakikası topa dokunmadı adam..

Bunda onun suçu yok onu göremiyorlar henüz,takımla tam kaynaşmadı saha içinde..

iyi oyuncu teknik bi oyuncu ama maçlarda iyi oynamasına rağmen etkisiz kalıyor.

Geri
Üst Alt