Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

ya ikinci forvet olarak yada forvet arkasi cok daha verimli olacak bir oyuncu,neden sol acik oynatiyor hagi onu anlamiyorum

sol çizgide oynatıyor hagi onu ve hep sırtı dönük top alıyor bence 2.santrafor gibi oynarsa çok daha verimli olur.Hem Baros a pozisyon hazırlar hem Baroş un yarattığı boşluklardan yararlanabilir.

Stancu'yu Fifa 11'de transfer güncellemesinden sonra eklemisler ve Romanya'nin en iyi futbolcusuna genel olarak 70 vermisler. Culio 64-65 almis. Emre Colak bile oyunda daha iyi not almis. Begenilmeyen Servet 79'da. Bu, yeni transferlerin takima pek bir yarari olmadiginin bir diger kaniti.

Stancu'yu Fifa 11'de transfer güncellemesinden sonra eklemisler ve Romanya'nin en iyi futbolcusuna genel olarak 70 vermisler. Culio 64-65 almis. Emre Colak bile oyunda daha iyi not almis. Begenilmeyen Servet 79'da. Bu, yeni transferlerin takima pek bir yarari olmadiginin bir diger kaniti.

Tartışma bitmiştir, FIFA 11 son noktayı koymuş.

Haktan, dikkat cekmek icin ters yorum yaptigini cümle alem biliyor forumda. Bazen mantikli seylerde söyllüyorsun ama Fifa'ya göre oyuncu kalitesi tartismakla gercekten düstün.

Neden mantiksiz olsun ? Bunlari kafalarindan uydurmuyorlar ki, birileri oyunculari takip edip daha sonra degerlerini veriyor. Oyundaki diger degisiklikleri görsen bunu gayet iyi sekilde yaptiklarini anlarsin. Stancu, bahsedildigi gibi süper bir futbolcu olsa adamlarin haberi olurdu ve daha yüksek alirdi herhalde. Culio da keza öyle. Takimin bu halini görünce maç falan da yapasim kalmadi zaten.

Neden mantiksiz olsun ? Bunlari kafalarindan uydurmuyorlar ki, birileri oyunculari takip edip daha sonra degerlerini veriyor. Oyundaki diger degisiklikleri görsen bunu gayet iyi sekilde yaptiklarini anlarsin. Stancu, bahsedildigi gibi süper bir futbolcu olsa adamlarin haberi olurdu ve daha yüksek alirdi herhalde. Culio da keza öyle. Takimin bu halini görünce maç falan da yapasim kalmadi zaten.

misal cm fm oyunlarıda aynı şekilde katılıyorum sana binde bir yanılıyolar gibi.

Fabio Pinto'yu hatırlatıyor bana.

Kötü bir futbolcu değil ama WolverHampton'da bile Stancu'dan iyi forvetler var.

Şuna Haktan diyip durmayın yahu. Serhat işte bildiğin. Belki açıklamıştır bile Serhat olduğunu takip etmedim ama eminim yani. SST'de fifa oynayıp, fifaya göre oyuncu analiz edip gelip yorum yapardı.

Hee diyin geçin işte.

Misimovic den sonra stancuyu da bitirmek üzere hagi.

Geri
Üst Alt