Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Sol açık oynaması performansını düşürüyor ancak Kazmın pasında o topu atması gerekirdi.

Steaua bunu geri almak için üzerine 5 milyon daha ister.. Güle güle harcasın kim yediyse bu paraları..

Mersin Idmanyurdu istemis, yeri de ancak orasi zaten. Bu formuyla Steaua'nin o zaman istedigi 300.000 euroyu bile vermezdim ben.

Kazığın kralını yedik taş çatlasa 1 milyon euro edecek adama 5 milyon euro öde sen sonrada 100 bin euroluk Cenk Tosun'u alma. Stancu = Bratu. Ahmet Çakarın da dediği gibi 5 milyon euroya çaktı bize bu adamı Hagi

Ulan bos bos konusmayin. Macin gazina gelip sallamayin Stancu'ya bos bos. Adam GS'nin gelecegi.

Ulan bos bos konusmayin. Macin gazina gelip sallamayin Stancu'ya bos bos. Adam GS'nin gelecegi.

Stancu sanki 18 yaşındaymış gibi yazmışsın. Adam 24 yaşında bu yaşa kadar patlama yapamamış futbolcumu bizim geleceğimiz ? 24 yaşındaki futbolcu genç statüsünde bile sayılmıyor Avrupa da

Yuh ya. Gaziantep maçında golü çakıyor wonderkid oluyor, İ.b.b. maçında kötü oynuyor yeri M.İ.Y. oluyor. İnsaf edin azıcık.

Bu adam forvet ve forvet arkası oynar. Çizgide kaybolup gidiyor. Etkisizdi.

transfer edildiginde yazmışdım büyük kazık diye ,aynen büyük kazık , 5 milyon euro hoop çöpe.. yok gelecek vaad ediyormuş ,nah ediyor ,bekleyin 2-3 yıl daha stancuya mustafa sarpa müstehakdır...

Devam edin boyle. Size Mustafa Sarp Ayhan Akmanlar mustahak. Bir topcuyu da begenin be. Bir topcuya yetenekli biraz zaman taniyalim diyin lan. Adam 5M diye her mac parande mi aticak hele hele bu GS takiminin icinde. Mevkisinde oynadiginda gol atinca nerdeydiniz bre durzuler.

Bu herifte bir numara yok ama Hagi'yi de anlamak mümkün değil ya.. Fatih Terim'in Real Madrid'in başına geçip Hakan Şükür'ü alıp sol açık oynatması gibi bir şey bunu sol açıkta oynatmak.

Benim anlamadığım Stancuya neden kızıyorsunuz..Mevkisinde mi?? oynuyor..

Misimovicide sol harcadı kadro dışı bıraktı,Şimdiden Stancuyu sol oynatıyor..Stancunun ne suçu var..

Devam edin boyle. Size Mustafa Sarp Ayhan Akmanlar mustahak. Bir topcuyu da begenin be. Bir topcuya yetenekli biraz zaman taniyalim diyin lan. Adam 5M diye her mac parande mi aticak hele hele bu GS takiminin icinde. Mevkisinde oynadiginda gol atinca nerdeydiniz bre durzuler.

değil kardeşim degil ,olmadıgını zaten romenler, onu yıllarca izleyen romenler 5 milyon euro bonservis bedelini duyunca kıs kıs gülerken söylemişlerdide siz hala inat ediyorsunuz, bogdan sorin stancunun bonservisi en falz 1,5 milyon euro kendiside yıllık 200-300 bin euro alacak kalitededir,gerisi hikayedir...

Geri
Üst Alt