Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

İşin kötü yanını açıklıyorum şimdi. Stancu'ya tonla para verdik diye gelip gelebilecek 1-2 milyon €'luk teklifleri geri çevirecektir yönetim. Belki patlama yapar diye beklerler. İşte bu daha kötü olur çünkü yerine adam da alınmaz. Teklifte 6 tane "0"ı gördüğümüz an Stancu'yu elden çıkartmalıyız. Bir sonraki döneme kalırsa, teklifte "0"dan başka bir şey olmaz.

İşin kötü yanını açıklıyorum şimdi. Stancu'ya tonla para verdik diye gelip gelebilecek 1-2 milyon €'luk teklifleri geri çevirecektir yönetim. Belki patlama yapar diye beklerler. İşte bu daha kötü olur çünkü yerine adam da alınmaz. Teklifte 6 tane "0"ı gördüğümüz an Stancu'yu elden çıkartmalıyız. Bir sonraki döneme kalırsa, teklifte "0"dan başka bir şey olmaz.

Bunları söylerken o çok övdüğün Adnan Sezgin'e sallamış bulunuyorsun.

Ben Stancu'nun arkasındayım herkes Sercan Yıldırım diye inliyordu bende dahil onun gibi bir oyuncu kazandık işte ama Hagi'nin dahice fikirleri adamın üretkenliğini azalttı ona rağmen bile iyi oynuyor diyebilirim,takımın üretkenliğinin rezil olduğu bir dönemde golleri bile var sabırlı olun bu çocuk kaliteli..

Seneye ne olur bilmem ama Hagi bu takımda kalmayacak gibi, eğer kalmazsa Pino ile beraber ilk 11'e girmek için yarışırlar.

Şu adama saldırmayın bari. Tamam 5m euro çok gelebilir haklısınızda. Yok yaşı 24 müş. Yahu Topuz 3.sezonunda "anca" gösteriyor kendini yaşıda kemale erdi artık.Verdikleri parayı söylemiyorum bile. 1 kez milli takımda da oynamadı. Ama bu adamı "off ne oynuyor, bizde yok böylesi işte" diye imrene imrene anlatıyorsunuz. Bu yüdendir ki bırakında bu adama verilsin 5m euro. Sarp vakası henüz taze iken ders alın bari. Yok artık o devirler beş 0 'lı rakamlara kaliteli oyuncu almak. Avrupada çok varmış 5m euor'ya diyen dahi arkadaşa tek sorum "Kimler onlar ve maliyetlerini bir daha düşün ?".

Tranfermkt'a bakıp "aha adam 4m euro" diyorsunuz 2 transfer görüşmesi sonrası o fiyat 2-3 katına çıkıyor. Ben Stancu'yu beğeniyorum. yeri doğru-yanlış ayrı konu ama yetenek-sürat ve "güç" var. Güç olması bile sevindirici kusura bakmasın kimse. Bıktık artık en küçük omuz darbesinde yerde yuvarlanan isimlerden.

5 milyon euro bu adam için fazlaydı belki ama kumaşı iyi olduğundan sabredilir bence, ve tabiki asıl yerinde oynatmak şartıyla

5 i bırakın 1 bile fazla açıkçası sırf yabancı diye getirilip bide üstüne oynatılıp( hatta romen diye )verim alınamayan ki alınamayacak genç de olmayan bir oyuncudur..

çöpe(!) gitmiş 5 milyon € dur gözümde...

hangi akıl mantıkla 5 milyon € verildiğini sormuyorum bile...

Stancu'ya da yapilmadi mi leasing falan gibi bir sey ? Yatirmayin taksidini dönsün ülkesine.

Şu adama saldırmayın bari. Tamam 5m euro çok gelebilir haklısınızda. Yok yaşı 24 müş. Yahu Topuz 3.sezonunda "anca" gösteriyor kendini yaşıda kemale erdi artık.Verdikleri parayı söylemiyorum bile. 1 kez milli takımda da oynamadı. Ama bu adamı "off ne oynuyor, bizde yok böylesi işte" diye imrene imrene anlatıyorsunuz. Bu yüdendir ki bırakında bu adama verilsin 5m euro. Sarp vakası henüz taze iken ders alın bari. Yok artık o devirler beş 0 'lı rakamlara kaliteli oyuncu almak. Avrupada çok varmış 5m euor'ya diyen dahi arkadaşa tek sorum "Kimler onlar ve maliyetlerini bir daha düşün ?".

Tranfermkt'a bakıp "aha adam 4m euro" diyorsunuz 2 transfer görüşmesi sonrası o fiyat 2-3 katına çıkıyor. Ben Stancu'yu beğeniyorum. yeri doğru-yanlış ayrı konu ama yetenek-sürat ve "güç" var. Güç olması bile sevindirici kusura bakmasın kimse. Bıktık artık en küçük omuz darbesinde yerde yuvarlanan isimlerden.

topuz 10 sa 15 se bizene yapma allah aşkına fenerin hatalarıyla kendi hatalarımızı görmezden geliyoruz.

stancu 5 eder etmez bilmiyorum orası tartışılır. şuan takıma bişey vermiş değil, yerindede oynamıyor zaten ama yabancı ile türk futbolcularını karşılaştıramazsın

bizde 4 e yektayı aldık adam oynatmıyor bile varmı böyle bşey. oynatmicaksan nie aldırdın bam 3 süyle sezonu kapardık

Mersin İdmanyurdu olayları büyük ihtimalle doğru. En azından öyle anlaşılıyor burdan bakınca.

hiç anlamadığım ve anlayamayacağım Bu adam 6 milyon euro ve Keita 8 milyon euroya satıldı..Skandal bir transfer politikası..Madem alacaksın daha efektif bir oyuncu al..

Sol tarafta çok sırıtıyor bu adam.Hagi'nin yanlış tercihine kurban gidecek maalesef.

5 milyon euro degil 5 para etmez bir oyuncu..

ne adam gecebiliyor,ne pas verebiliyor nede hızlı..paytak paytak sahada yürüyor,

bir şut attı o kadar, macın içine edenlerin başındda geliyor ama ne hikmetse 90 dakika sahada kaldı..

bu kazıgı hagi attırdı klübümüze, müsebbibleride les adnans..

yazık yazık...

Anadolu takımları 5 Milyon Euroya koskoca bi takım kuruyor ve o takımla bizi eliyor. Bizim 5m verip aldığımız adam sahada ruh gibi dolaşıyor

Anadolu takımlarında dahi oynayamaz normal şartlar altında. Hagi faktörüyle Galatasaray ilk 11'inde.

Geri
Üst Alt