Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Yetenekli ama bize golcü gerekiyor. Eğer Stancu golcü ise golcü olarak kullanılmalı.Stancu golcu mü? İşte soru bu!

daha yarım sezon oynadı, hem de çoğu zaman yanlış mevkilerde

hem de takımın en kötü olduğu dönemde

sabredilmeli, asıl takım iyi olduğunda değerlendirilmeli

Mücadelesi rakibi yormasını çok beğendim ama öyle bir delirtti ki.Kafayı çalıştırsa farka gidecektik.

Stancu oynayacak,kaliteli ve mücadeleci oyuncu.Kazanan biz olacağız,inanıyorum.

Birkaç maç sonra çok daha iyi olacak.

Tabii ki forvette oynamak kaydıyla.

Fatih Terim'in Fabio Pintosuna benziyor. Mücadele ediyor didiniyor ama sonuç koca bir sıfır.

Hiç kaliteli oyuncu izlemesek yerdik. :)

Kriterlerimiz farklı olabilir.Defansa gelip giden,dikine top taşımaya çalışan yada sürekli paslarını ileriye oynamak isteyen,ayağına hakim,şut kalitesi yerinde olan Sorin Stancu benim için mücadeleci ve kalitelidir.

Kafa olarak bitmiş bir camia(yönetiminden taraftarına) futbolcuların üzerinde yeterli motivasyon oluşturamamış,tüm oyuncular bitse de sezon tatile çıksak derdindeyse,kimseden, hele yeni gelmiş(3 ay) bir oyuncu hakkında kesin yargılarda bulunmak abes.

2.Kez forvette oynadi. 3 net gol pozisyonundan yararlanamadi ama müthis oynadi :)

Stancu çıkınca Fener çok rahat yarı alanımıza gelerek bizi yenmişti.

Kriterlerimiz farklı olabilir.Defansa gelip giden,dikine top taşımaya çalışan yada sürekli paslarını ileriye oynamak isteyen,ayağına hakim,şut kalitesi yerinde olan Sorin Stancu benim için mücadeleci ve kalitelidir.

Kafa olarak bitmiş bir camia(yönetiminden taraftarına) futbolcuların üzerinde yeterli motivasyon oluşturamamış,tüm oyuncular bitse de sezon tatile çıksak derdindeyse,kimseden, hele yeni gelmiş(3 ay) bir oyuncu hakkında kesin yargılarda bulunmak abes.

Valla isterse kulüpte herkes birbirini öldürsün, önünde 50 metre boşluğu gören forvet topu alır gider ve sevincini yaşar. Bu kaliteyle ilgili bir durum.

İnanılmaz koştu, sahada basmadık alan bırakmadı. Maçın sonlarına doğru çok pozisyona girdi, ama sanıyorum ki birazda yorgunluktan değerlendiremedi. Çok diri ve yıpratıcıydı. Takımda kalmalı.

Çıldırttı şahsen bugun beni, doğru düzgün forvet pozisyonu hiç almadı mevkisiz gibi oynadı.Onun dışında hep hatalı tercihler yaptı.

Final hareketlerini yapamıyor her pozisyonda ne yapıp edip topu tekli defansa çarptırıyor.1-2 hafta daha bekleyelim bakalım

ben bu gün stancuyu çok beğendim tamam bitirici vuruşları yapamadı ama defansı çok fazla yordu orta saha onun baskısı sayesinde bu kadar rahat top çevirdi.. sadece gol atmasına bakarsak yanılmış oluruz.. bence biraz gelişimle çok üst düzey bir futbolcu olabilir ışığı verdi stancu...

Yahu adam romanya liginde atmis gollerini. Bir macta sanssiz olamaz mi insan?? Baros sanki her buldugunu gol yapiyor. birakin artik su ön yargilari yahu.

İyi oyuncu kimse kötü diyemez.Ama adamın gercek özelliklerini görmek için iyi bir takımda izlemek lazım

Geri
Üst Alt