Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Belki Stancu yeteneksiz ki bence yetenekli ama sıkıntısı var gibi. Çok sevdim ben düzgün bir insana benziyor zaten. Göndermekte acele etmeyelim bence. Kimlere katlandık biz.

O hala buhrandan çıkamadı biranda geldi takım rezil bir dönemdeydi Hagi gitti..

Yalnız kaldı tabiri caizse psikolojik olarak çöktü Fatih hoca ona inandı ki kamplara götürdü şans tanıdı ben faydalanacağını düşünüyorum bu çocuk iyi niyetli yararlı olmak istiyor belli olabilirde,bir forvet için moral çok önemli beyler..

Bu çocuk çıktığı ilk maçta nasıl top oynamıştı hatırlayın goller atıyordu hatta niye çünkü ona inanıyorlardı..

Şuanda Fatih hoca gibi bir adam varken şanslı resmen baba gibi yaklaşır ona o ona gereken güveni verir ve bir oyuncu kazanırız Elmander-Baros-Stancu bizi taşır bu sene..

simde hepiniz stancucu mu oldunuz ?

Stancu da is yok arkadaslar..

gelecek sene gider ..

Ben bugüne kadar Stancu konusunda hep aynı düşüncede olmuşumdur.Stancucu,Baroscu,Lincolncü ya da vsci.. Bunlar bana uzak sıfatlar, ben kendi düşüncelerimi Galatasaray'ın menfaatleri için savunurum her zaman.Bu adamın bonservisi için 5 milyon euro verildi, geçen seneki kaos ortamında yarım dönem forma giymiş bir oyuncu harikalar yaratıcak durumda olamazdı hele ki bu oyuncu ülkesinin dışına ilk kez çıkıp hiç tanımadığı insanların içinde ve sıfır huzurun olduğu bir ortamda, bu adama bas git lan demek olmaz.Sonuçta bu oyuncuya 5 milyon euro vermişiz ve az çok top oynamasını bilen bir oyuncu bu bariz belli, ve bu sene de takımın daha iyi olacağını düşünürsek, Stancu'nun da bu ortamda takıma katkısı muhakkak olacaktır.Ve eminim ki sen de Stancucu olacaksın :)

[video=youtube;rB_Rk-uB6ZQ]https://www.youtube.com/watch?v=rB_Rk-uB6ZQ[/video]

Gümbür gümbür basan bir Galatasaray'a kesinlikle faydalı olacaktır..

Stancu rahat değil belli rahatlasa devam gelecek bence. Sonuçta bize bazı maçlarda neler yapabileceğini gösterdi. 5 Milyon fazla ama bu ondan bir şey olmaz anlamına gelmez ki. O mu bana 5 Milyon verin dedi.

Kötü oyuncu değil kesinlikle 2.forvet yani santrfor değil. Ve Mevlut'ten iyi değil, Mevlut'le benzer özelliklere sahip, ama Mevlüt daha atletik ve guçlü ve yerli.

Fatih Terimin yeni Arif Erdemi olabilecel biri.

Çok savruk bir oyuncu. Tek problemi güçsüz....

Bence sorun Stancu'ya uluslararası muşteri bulamamaktır. Becaligiller zamanında Bratu'ya Nantes'ı, Tamas'a S.Moskova'yı bulmuşlardı ama Petre'ye müsteri bulamamışlardı. Şimdiyse Romen futbolu surunuyor nerdeyse, Marica boşa dusuyor 3.forvet olarak anca Schalke alıyor bedava diye... Stancu'ya belki mşteri çıkar ama asla verdiğimiz parayı kurtaramayız. Stancu'yu 3m euroya Pino'yu 2m euroya satabilirsek iyidir.

Mevlut alnabilir belki PSG para sacıyor, 5-6m euroya alabiliriz. Stancu ve Pino'yu satabilisek gelen parayla Mevlut alınabilir.

cezalılar olacak, sakatlar olacak.

stancu kadroda bulunsun. sokağa atılacak futbolcu değil, faydalı olur her şekilde

Bogdan Stancu Romanya'da yıllarca psikolojik tedavi almış.Her maç sırasında ölen annesi ve babasını hatırlayıp göz yaşlarına boğuluyormuş

İmparator Stancu En az 1 yıl daha takımızda kalacak dedi. Hastalığını atlatabilmesi için bizim ona köstek değil destek olmamız Gerekiyor !

Oyuncuna Sahip Çık Galatasaraylı !

Bogdan Stancu Romanya'da yıllarca psikolojik tedavi almış.Her maç sırasında ölen annesi ve babasını hatırlayıp göz yaşlarına boğuluyormuş

İmparator Stancu En az 1 yıl daha takımızda kalacak dedi. Hastalığını atlatabilmesi için bizim ona köstek değil destek olmamız Gerekiyor !

üzüldüm inşallah düzelir. ilk maçında çok umutluydum ben.

2000 yilinda Marcio Hakan ve Arif varken bile faydalı olmuştu. Stancunun futbolu bilen bir bir hali var, ayrıca Romanya Türkiyeye yakın, kültürler benzer uyum sağlarsa çok faydalı olabilir.

Şimdi gidip sorsan ben futboldan anlamıyorum o anlıyor.Benim söylediklerimi ölesiye eleştirip 3-4 ay sonra söylediğime geliyor

Pino, Stancu, ayhan, aydin, sarp, balta. Acilen satilmasi gerek, klub'un durumu belli, para lazim. Ardanin 11 milyonu ile her pozisyonu guclendiremessin.

Bizim yerlileri kimse almassa bile en azindan sozlesmeleri fes edilmesi lazim.

Kotu gecmisi olabilir ama biz psikolojik klub'u degiliz. Zaten taraftar kizgin, kac senedir basari saglanamiyor. Stancu gecen sene gibi oynarsa goze cok batar, sonrada 50 bin kisi seni isliklamaya basladimi....

Onun icin en iyisi gitmektir.

Satılmasına karşıyım ama kesinlikle kiralanmalı.

Geri
Üst Alt