Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
cocun ne?Lanet klavye sebebiyle yazamadim..
2 isimli insanlar hep karizmatik olur. Ornek benim gibi
Bunu sakin unutma! Ilerde cocun olursa iki isimli olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cocun ne?Lanet klavye sebebiyle yazamadim..
2 isimli insanlar hep karizmatik olur. Ornek benim gibi
Bunu sakin unutma! Ilerde cocun olursa iki isimli olsun.
Yav geç bunlarıO konuyu yazdım bizi satmadı bizi satan fatih gökşen idi perde arkasında var hürmetler...
Üstat detaylı yazdım biliyorsunuz hem ayrıca okan'dan büyük satıcı mı var ki onu affedip bu dünya yıldızını affetmemek mantıksız ki adamın suçu yok okan bile isteye ev arkadaşı ahmet bulut ile bizi sattı zira kendisi beşiktaşlıydı ama ribery sürekli galatasaraylı olduğunu belli ettiYav geç bunları
Gitmek istemese gitmezdi.
Okan'ı kim affettikiÜstat detaylı yazdım biliyorsunuz hem ayrıca okan'dan büyük satıcı mı var ki onu affedip bu dünya yıldızını affetmemek mantıksız ki adamın suçu yok okan bile isteye ev arkadaşı ahmet bulut ile bizi sattı zira kendisi beşiktaşlıydı ama ribery sürekli galatasaraylı olduğunu belli etti
çoğu gs taraftarı geri dönünce bağrına bastı 2006'da hem de bejekeden geldikten sonra...Hem hain, hem fetöcü hem beşiktaşlı hem de fenerle şike yaptı ankaragücü maçında yani ersun en azından teşvik aldı bununla bücürük emre direkt şike yaptılar...Sonra adam öldürüp intere kaçtılar...Ribery ne yapmış? Sadece feneri madara etmiş fatih gökşen suçludur üstat ribery efsanemiz oldu sadece 6 ayda...Okan'ı kim affettiki
Emekli sandığı mı olm burası...belhanda gitsin bu gelsin
belhanda gitsin bu gelsin
Çok isterse, bonservissiz, 500.000 - 600.000 yıllık ve 70-75.000 maçbaşına geliyosa gelsin oyalansın,Emekli sandığı mı olm burası...
cılkı çıkmış adamlara emekli ikramiyesi mi dağıtıyoruz burda..