28.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Muhammed Safa Eker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışmadan sonra kararımı bildireceğim.

yok sana lobi güzel kardeşim.

son fırsatındı. iddia ediyorum yahu ilk 18 ıcınde olmayacaksın bu yarısmada. puanlrımı yolluyorum sımdı sana 12 vermıstım gerı aldım. emrah ta ona göre diğer puanları duzenler. sana ödül mödül tag falan filan yok.

yok sana lobi güzel kardeşim.

son fırsatındı. iddia ediyorum yahu ilk 18 ıcınde olmayacaksın bu yarısmada. puanlrımı yolluyorum sımdı sana 12 vermıstım gerı aldım. emrah ta ona göre diğer puanları duzenler. sana ödül mödül tag falan filan yok.

:rolleyes: :tiphat:

Puanlarımı geçtiğimiz gece yarısı yollamış bulunmaktayım, yalan yanlış söylemlere itibar etmeyiniz. 21:30 uygundur.

Kamuoyuna Duyurulur.

al işte dinlemeden yollamış.

tumblr_m5dy8xB1xL1qde9gao1_500.gif

Eminim şampiyon olduğumda bu itibarsızlaştırma çalışmaları büyüyerek devam edecektir, yılmadan mücadelemize devam edeceğiz.

Vasfi'yi şampiyonluğa çok inanmış gördüm. :D

En son inandığımda 16. olmuştum ben. :)

tumblr_m5dy8xB1xL1qde9gao1_500.gif

Eminim şampiyon olduğumda bu itibarsızlaştırma çalışmaları büyüyerek devam edecektir, yılmadan mücadelemize devam edeceğiz.

vasfi o gif sence oldumu şimdi?

hayır benım ıcın sıkıntı yok her turlude..

sen kendı kendını itibarsızlastırmssın şekerim?

bu kez 18. cide olamicam galuba

[attachment=11843:db16f85b1f83047bccf05676a91f025c197083.gif]

Ekli dosyalar

• db16f85b1f83047bccf05676a91f025c197083.gif
    db16f85b1f83047bccf05676a91f025c197083.gif
    287,5 KB · Görüntüleme: 90
@Alpay Asma hayırdır? Şampiyon olduktan sonra artık fazla takılmıyorsun başlığa. Ne bu havalar? Unutma ki geçen sefer şampiyon olduysan, bu tamamen yarışmayı halktan biri, yani ben yaptığım için oldu. Bu sefer ilk 5 bile zor. Ben sana diyeyim. O yüzden titre ve kendine gel. Eski Alpay ol :mad:

@Alpay Asma hayırdır? Şampiyon olduktan sonra artık fazla takılmıyorsun başlığa. Ne bu havalar? Unutma ki geçen sefer şampiyon olduysan, bu tamamen yarışmayı halktan biri, yani ben yaptığım için oldu. Bu sefer ilk 5 bile zor. Ben sana diyeyim. O yüzden titre ve kendine gel. Eski Alpay ol :mad:

Başkan, 100 defa şampiyon olsam aynı motivasyonla 101'inciyi almak için istekli olurum. Hava falan değil de, tez ile uğraşıyorum kaç gündür.

Son 3 yarışmada (bu hariç), 2 Eurovision+ Film yarışması hep yolda iken tesadüf gördüm zaten de katıldım.

Ondandır suskunluğum yani. :)

Halkın moderatörüne sevgilerle, :)

Başkan, 100 defa şampiyon olsam aynı motivasyonla 101'inciyi almak için istekli olurum. Hava falan değil de, tez ile uğraşıyorum kaç gündür.

Son 3 yarışmada (bu hariç), 2 Eurovision+ Film yarışması hep yolda iken tesadüf gördüm zaten de katıldım.

Ondandır suskunluğum yani. :)

Halkın moderatörüne sevgilerle, :)

Haa öyle söylesene yahu. :) Ben de Alpay artık heyecan mı kaybetti, jübile teklifi falan mı yapalım diye düşünüyordum. :P

Kolay gelsin buarada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt