28.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Muhammed Safa Eker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkanla birmi uyuyorsunuz naapıyorsunuz hacım onca menşın attım

Yahu 27. Eurovision konusuna atmışsın eyvallah da işten dönüyordum yoldaydım telden baktım, son mesajların tamamını okumadım, yine akşam açılır sanıyordum. Eve geldim pc'yi açtım konu açılmış ve dolmuş bile. İnsan bu konuda da bi mention atar :mad-3: Gitti 12 puanın:nargile:

Yahu 27. Eurovision konusuna atmışsın eyvallah da işten dönüyordum yoldaydım telden baktım, son mesajların tamamını okumadım, yine akşam açılır sanıyordum. Eve geldim pc'yi açtım konu açılmış ve dolmuş bile. İnsan bu konuda da bi mention atar :mad-3: Gitti 12 puanın:nargile:

ya hacım eskı konuyu nden takıp edıyorsun menşın attıktan sonra :asd: telefndan bakıyorsan anasayfada takıl bı 10 dk :D ya eskı konuda bı renk var takıpteyım falan yaz :asd. olan yıne bıze oldu banko puan aldığım kımse katılamadı

Yanliz hic sarki yok kafamda ...

Baya zor olacak .

Yine 18. Yapacak sarki bulmam lazim

Bu kez beni 1. yapın kaç yarışmadır 5-6 gidip geliyorum.

Birinci olduktan sonra ki yarışmaya kekliği düz ovada avlarlar ile katılacağım.

ya hacım eskı konuyu nden takıp edıyorsun menşın attıktan sonra :asd: telefndan bakıyorsan anasayfada takıl bı 10 dk :D ya eskı konuda bı renk var takıpteyım falan yaz :asd. olan yıne bıze oldu banko puan aldığım kımse katılamadı

Yahu dolmuştan indik eve yürürken olan olmuş, biten bitmiş :sopa:

Like atttıkya mentionladığın mesaja, daha nasıl renk verelim :blue:

Emrah şarkımı gönderdim. Kontrol eder misin?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

1-2 saat sonra sarki atarkm

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt