28.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Muhammed Safa Eker!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlıs anladım ya xD

Simdi katildim sarki yi gecen visiyonlarda zaten kulanmisim gibi anladım yani iki kere ayni sarki ile katildimi

:D

* LG G2 Tapatalk *

[attachment=11793:İçerik.jpg]

Ekli dosyalar

• İçerik.webp
    İçerik.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 241
Yönlendirmelere prim vermeyelim lütfen. Ayıptır.

Arifi birinci yapalim yoksa isin icinden cikamiyacagiz

Oylarımızıda hak yemeden beğendiğimiz şarkılara verelim,strateji yapmayalım lütfen

Şarkı ismi vermeyelim lütfen.

Ayrıca şunu da belirteyim, çok önceden yarışmış Özgür abinin dediği şarkı, oluşturduğum excel dosyası sayesinde bütün şarkıların ismi ben de var. Çok göze batmaz bence, yarışmayı iyi takip edenler hatırlar ancak. Yasaklı şarkılar konusunda bazen eksik şarkılar olabiliyor. Şarkıları harf sırasına göre dizdiğim için gözden kaçırmışım herhalde. Yarışmacıların ve şarkıları onaylayan Emrah'ın bir suçu yok. O konuyu bir kez daha gözden geçireceğim daha sonra.

Şarkı ismi vermeyelim lütfen.

Ayrıca şunu da belirteyim, çok önceden yarışmış Özgür abinin dediği şarkı, oluşturduğum excel dosyası sayesinde bütün şarkıların ismi ben de var. Çok göze batmaz bence, yarışmayı iyi takip edenler hatırlar ancak. Yasaklı şarkılar konusunda bazen eksik şarkılar olabiliyor. Şarkıları harf sırasına göre dizdiğim için eksik şarkılar olmuş olabilir. Yarışmacıların ve şarkıları onaylayan Emrah'ın bir suçu yok. O konuyu bir kez daha gözden geçireceğim daha sonra.

S.Moduna da kıyamıyor:):)

Bu açıklamadan sonra zaten sorun olmaz Tolgacım.

Arif'e yetiştirme bedeli ödensin esprisinin alt yapısnı kurmak üzere açtığım mevzu amma dallandı ha. Nolcak lan sanki :D

şarkı 1. olursa diskalifiye olsun olmazsa sorun değil arada kaynar

Nedense bahsettiğiniz şarkı benimmiş gibi geliyor.

Playlisti açar açmaz gördüm bir tane yasaklıyı. :cool: Bir tane de muallakta kaldığım var.

Gece 3-4 gibi atarım puanları. :)

Yasaklı muhabbetini bitirelim beyler yeter :D eski yarışmada bazı şarkıların youtube linki siliniyor falan bilmediğimiz için listede olmuyor. Bana gelen şarkılardan birisi özellikle çok dikkatimi çekti daha önce katıldı diye hatırlıyordum ancak şarkı listesinde yoktu yanlış hatırlıyorum diye düşündüm. Gönderen arkadaşımlarımızın şarkısı yasaklı listede yoksa sorun yok zaten :D

Taptap

bu eurovision ASK, ve Romantik gidiyoruz beyler

noliyorrr :D

@Refik AKKÜLAH reis bunlar yine yarışma yaptılar ne diyon bu işe

yeterulan_3.jpg

2.lik ve 3.lük yarışını etkileyecek olan puanları yollamış bulunuyorum :cool:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt