#28 Koray Günter

İlk geldiginde, Dortmundun sozlesmeye geri alma maddesi koydugu icin yonetime kizanlar vardı?

Yerli oyuncular leş falan ama burda bu adam bugun kötü oynasa leş kargası gibi buraya çökecek tipler vardı.

Çocuğun maşallahı var kimseden ses çıkmıyor bakıyorum 3-4 kişi.

Bu adam elimizdeki ayağı en düzgün 2-3 isimden biri. Sakatlandı diye yerli diye adama çöp muamelesi yaptılar

Serdar dahil tüm yerli stoperlerin önünde.

Bir hazırlık maçıydı sonuçta ama ben olsam her türlü kiraya verirdim bu yıl bizde köreliyor topçular oynatamıyoruz

Bu çocuğun sevgilisi almanya da çok ünlü bir TV yıldızı. Evlenmişler. umarım çocuğu olur da hayatı düzene girer. yoksa eşi almanya ya geri dönmek istiyorum diye tutturursa seneye bedavaya gider elimizden.

Kralllllllllllll

--2176287.Jpeg

bu arkadaşa bu sezon şans vermek lazım orta saha/stoper.....yerli sayısı da azalıyor

o bu değilde Koray dün ne oynadı yav :P

İnşallah bozmazsın kendini önemli bir topçu olursun bu yıl bizim için

Arkadaşlar yerli demiş ama Korayın statü gerçekten yerli mi?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kadroya giremeyecegi hususunda fikir 1ligine varalim arkadaslar gec olmadan

Rakip de rakip olsa millet slalom yaparak çalım falan atıyor bu takıma karşı oynanan maçı referans alıp Koray şöyle böyle muhabbeti yapılıyor.

Oyuncuların yarısı çöp, takımdan da bir cacık olmaz benim için maçın referansı maçın başında yenilen pozisyondur, tam bir rezillik.

isin komik hatta aci tarafa, biz taraftar olarak selcuk'un lesh oyununa okadar alismisiz ki, az cok önlibero'nun isini yapan dogru dürüst bir ön libero geldiginde, modric effekti yapiyor bize. öyle 30-40m kanatlara pas atan en son melo'yudu. leshcukun 3metre yan ve geri paslara alismisiz biz.. koray kötü veya iyi oynadi demiyorum, macin ikinci yarisini izlemedim ama begenilmesi bence selcuk'un leshliginden geliyor

Geri
Üst Alt