#28 Koray Günter

Rezalet geçen maçta bizim adımıza söylenebilecek tek olumlu şey, kalan maçlarda ilk 11 oynamalı.

harika oynuyordu ama 2.golde adamını kaçırarak iyi performansını yaktı ama oynamalı sürekli

Gayet iyi oynadı. Topu hiç gevelemedi. Çok net oynadı. Tak tak.. O kadar..

Sağ beke de yerli bir topcu alıp geriyi yerlilerden kurup ilerideki yerli kazmalardan kurtulmamız lazım...

Sezonun geri kalanında oynaması lazım, çok bir şey kaybetmeyiz.Bir maçla adam harcanmaz, devamlı oynaması lazım.

Zaten lig bitti.2.lik şansımız var sadece.Bundan sonraki maçlarda Umut G,Koray,Berk,Ontivero gibi oyuncuları denemek lazım.

Hakan Balta'dan sonra şu an en iyi stoperimiz.

Sezon sonuna kadar oynatmalıyız.

Hava hakimiyeti iyi. Bence iyidi. Almanya alt yapisindan geldigi belli. Ama coooook asiri derece yavas.

Kabus gibi ama bu çocuğun top tekniği >>> umut+burak

Sezonun geri kalanında oynaması lazım, çok bir şey kaybetmeyiz.Bir maçla adam harcanmaz, devamlı oynaması lazım.

Ileridekileri gördükce sagbekte ben Sabriyr raziyim acikcasi. Yeterki ileriye iyi yabanci alalim.

I am the one who knocks!

Güzel ama deneyim kazanması için kiralanmalı.Eğer seneye Koray ile oynarsak CL'de ve ligde başarıdan söz etmek biraz zor.Semih ile uyumu da iyi değildi.

kötü olan kendini geliştiremeyen kafa toplarında zayıf olan heyecan ve panik yapan semih..

bu semihte herkesin beğendiği benim görmediğim ne var merak ediyorum..

koray olur moray olur ama banko semih değil semihin yerine adam bulmalıyız..

Hava Hakimiyeti Çok İyi,Dikkatlilik harika,Görerek Basit oynama işini çok iyi yaptı tik tak. Tek zayıf buldugum yanı pas hataları. ileri oynarken sıkıntılı biraz. onuda düzeltirse seneye şampiyonlar liginde bile oynayabilir.

Adamlar manyağa çevirdi defansı yürüyerek geçip gittiler resmen bu adamın bir top kesmesi bir de son dakiklarda çıkıp vurduğu kafa var noluyoruz beyler ne oynadı bu adam Allah aşkına

Geri
Üst Alt