Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih > bu cocuk.
Semihi begenmiyip bu cocukla kumar oynanmaz. yetersiz bir stoper maalesef.
MİY maçında defans ve orta sahanın arasında DMC gibi oynuyor. Ama çok başarılı.
Lan bunun cezasi yeni bitmemis miydiyine yemis ceza ahahahah ulan ne diyon da ceza aliyorsun.Bu arada forumda soyadlari Yıldırım olanlar cogaliyor Emrah sizleri torpilli mi aliyor foruma ne ediyor
![]()
O zaman Klopp cok kotu bi hocaydida dortmunddan gidisine ses cikarmadi deme.Garipsiniz ya
Vallah ne yalan soyliyim
Koray - Emre can ikilisi Chedjou - Semih ikilisinden daha cok guven verdi bana, nedense.
ikiside basit calimlar yemedi chedjou ve semih gibi, ayrica birbirini tamamliyan 2 tane stoper. Koray oyun kurucu Emre kesiciKoray hangi macta guvenini sagladi ?
Peki Emrecan ?
ikiside basit calimlar yemedi chedjou ve semih gibi, ayrica birbirini tamamliyan 2 tane stoper. Koray oyun kurucu Emre kesici
Oynadiklari takim diyarbakirdi ama degil mi ?
Koray oynadigi her macta tek kritik hamle yapmayan etliye sutluye karismayan bir adam ben begenmiyorum acikcasi
Evet ama ligde'de oynadi Koray gayet basarili performans sergiledi. Koray oyle ikili mucadele giren bir stoper degil ama bence gucsuz felan degil yani bir girse kesin yener. Emre zaten kesici adamin her tackle saniyesine kadar dogru atilmis.