#28 Koray Günter

semih > bu cocuk.

Semihi begenmiyip bu cocukla kumar oynanmaz. yetersiz bir stoper maalesef.

vallah benim beklentim büyük nedense umarim kupa maclarinda oynar ve kendini insallah en iyi sekilde gösterir

Semih sürekli geriye giderken Koray Günter'in denenmesi gerekiyor. As kadroyla bir oynasin bakalim su cocuk. Ciliz Semih'ten kötü degil bu.

Lan bunun cezasi yeni bitmemis miydi :D yine yemis ceza ahahahah ulan ne diyon da ceza aliyorsun.Bu arada forumda soyadlari Yıldırım olanlar cogaliyor Emrah sizleri torpilli mi aliyor foruma ne ediyor :D

Cezam dün bitti. Dün nete giremediğim için 4 günlük gecikmeyle yazıyorum sana :) Soyadı Yıldırım olanlar çoğalıyor demişsin de ben zaten kaç senedir bu forumdayım. Sen benden çok daha sonra üye olmuşsun foruma. Ayrıca beni tanımıyorsan da hiçbir şey diyemem :) Cezama gelirsek ; Ota b*ka ceza veriyorlar. Bir tweet'den alıntı yaptım diye 3 gün myc verdiler. Küfür falan yok sadece bir futbolcuya gerçekleri söyleyen bir tweet. Onu yayınladım diye 3 gün myc vermişler. Neyse sağlık olsun.

Dün Emre Can ile uyumları iyiydi ama tabi ki ölçü olacak maçlar değil bunlar.

ligdede oynadı takır takır.

imkan olsada bir video yapılsa ekran yarıya bölünüp bir tarafa semihin bir tarafa bu çocugun pozisyonlarda neler yaptıgı çekilse.

Herkes aradaki farkı çok net görür

Bence en büyük artısı ayaklarını çok iyi kullanması.. önceden de kendini göstermişti dün de 30-40 metrelik pasları bile rahatlıkla attığını gördüm..Chedjou-Koray bu takımın ideal 2'lisidir Korayın tek ihtiyacı özgüven.. Semih emre can ve koraya bakıp o çöp fiziğinden utanıyormu acaba ?

Yabancı sınırı kalksa dahi takımımızda oynayabilecek potansiyele sahip ender yerli oyunculardan bence.

Fiziği , top kullanışı , hava hakimiyeti , pozisyon bilgisi öne çıkan özellikleri , özgüven ve maç formu ile kendisini kanıtlayacağına şüphem olmayan stoperimiz kendisi.

Tabi yanına müthiş bir lider stoper alıp kendisi ile yakından ilgilenmesini sağlamak gerek sezon sonu itibariyle.

Vallah ne yalan soyliyim

Koray - Emre can ikilisi Chedjou - Semih ikilisinden daha cok guven verdi bana, nedense.

Oynadiklari takim diyarbakirdi ama degil mi ?

Koray oynadigi her macta tek kritik hamle yapmayan etliye sutluye karismayan bir adam ben begenmiyorum acikcasi

Evet ama ligde'de oynadi Koray gayet basarili performans sergiledi. Koray oyle ikili mucadele giren bir stoper degil ama bence gucsuz felan degil yani bir girse kesin yener. Emre zaten kesici adamin her tackle saniyesine kadar dogru atilmis.

Semih in performansi rezillik, Koray simdi oynamayacakta nezaman forma alacak?

Şu rezil Semih'i kesemeyecek kadar kötüyse direk göndersinler zaten.Zannetmiyorum o kadar kötü olacağını.Semih alt yapıdan çıktı ya bu adama vermezler formayı Semih'ten alıp.

Geri
Üst Alt