#28 Koray Günter

Bu sene şampiyonluk zor ama önümüzdeki 5 sene biz oluruz

hayırlı olsun

inşallah en azından bi semih performansı gösterse yeterli

Bu sene şampiyonluk zor ama önümüzdeki 5 sene biz oluruz

Yok öyle bir şey...Alınan yerliler, yıllardır yapılması gerekipte yapılmayan hamleleri bir nebze telafi edebilir, o da beklentilerin karşılığını bulması halinde...Yabancı transferler içinse FB nin kadrosuna bak bakalım, 6 yabancı kontenjanının hakkını veriyor mu, vermiyor mu?...Gayette planlı hareket ediyorlar, seneye Kadlec-Yobo-Holmen-Cristian (Belki) yerine kimleri alacaklarını bilmiyoruz...Bizdekilerin hangisinin tutacağını ya da kimi kime tercih edeceğimizi de bilmediğimiz gibi...

Sınırlı kontenjanı bol keseden harcadığı defans oyuncularının dördünden birden kurtulmaya çalışan, bunun içinde ağır bir bedel ödemesi gereken bir kulüpten bahsediyoruz...Adamımızın listesinde Chedjou 15-20 milyonluk adamlardan sonra geliyormuş meğer!...Bonservisine razı olsak bile o adamlar bizim Ligi tercih etmezlerdi de, Dünyada herhalde sadece bize zordur, 7-8 milyona adam gibi bir stoper bulmak?...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iL_T9m3gjw8[/media]

Garibanim benim gurbetci oldugu nasilda duyuliyor. :D

Umarim iyi katki verir.

Yanliz o dortmundun ,,geri alma hakkı,, canimi sıkmiyor degil..

* LG G2 Tapatalk *

arif kardes sende benim gibi ve koray gibi gurbetcisin

eski nöbet konusunda bu konu acilmisti, gurbetcilerin cogunun türkceyi lesh oglu lesh konusmalari, surada iki mesaj atmistim bu konu hakkinda

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) | Sayfa 1056 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) | Sayfa 1057 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

bu konu hakkinda ve dediklerim hakkinda ne düsünüyorsun? @Arif Ulu

arif kardes sende benim gibi ve koray gibi gurbetcisin

eski nöbet konusunda bu konu acilmisti, gurbetcilerin cogunun türkceyi lesh oglu lesh konusmalari, surada iki mesaj atmistim bu konu hakkinda

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) | Sayfa 1056 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) | Sayfa 1057 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

bu konu hakkinda ve dediklerim hakkinda ne düsünüyorsun?

Hersey Aile ye bagli. Bide türkceyi kullanabilecek bi ortam bulmali...türk filmler, arkadaslar, forum...

En önemlisi aile nin türkceyi ögretmesi. nekadar cok dil biliyorsan iyi.

Yanliz koray ailesinden ve akrabarlardan uzak dortmund futbol akademisinden gymnasiuma gidiyordu hep. Türkcesi cok iyi olmamasi anlayisla karsilamak lazim.

Not: bana göre gurbetde yasanlar o yasadiklarin ülkesinin dili ana dil seviyesinde olmalari lazim..ilk etapda o dil kabiliyeti türkceden daha önemli.

* LG G2 Tapatalk *

Umarım Koray'da Semih'de çok iyi performans göstererek kariyerlerini Galatasaray'da sonlandırırlar.

Vatana millete hayirli ugurlu olsun ..

Bu cocuk Almanya egitimiyle Semihi bile yedek birakir demedi demeyin

Yok öyle bir şey...Alınan yerliler, yıllardır yapılması gerekipte yapılmayan hamleleri bir nebze telafi edebilir, o da beklentilerin karşılığını bulması halinde...Yabancı transferler içinse FB nin kadrosuna bak bakalım, 6 yabancı kontenjanının hakkını veriyor mu, vermiyor mu?...Gayette planlı hareket ediyorlar, seneye Kadlec-Yobo-Holmen-Cristian (Belki) yerine kimleri alacaklarını bilmiyoruz...Bizdekilerin hangisinin tutacağını ya da kimi kime tercih edeceğimizi de bilmediğimiz gibi...

Sınırlı kontenjanı bol keseden harcadığı defans oyuncularının dördünden birden kurtulmaya çalışan, bunun içinde ağır bir bedel ödemesi gereken bir kulüpten bahsediyoruz...Adamımızın listesinde Chedjou 15-20 milyonluk adamlardan sonra geliyormuş meğer!...Bonservisine razı olsak bile o adamlar bizim Ligi tercih etmezlerdi de, Dünyada herhalde sadece bize zordur, 7-8 milyona adam gibi bir stoper bulmak?...

İyi de bu adamlarda banko oynayan Alves -Meyveleş-Emenike-Sow-Kuyt var..Webo her daim hazır kıta...Al sana 5 yabancı kontenjanı dolu zaten... Seneye onlar da faka basacak Avrupa işi zaten yok yabancıları nasıl oynatacaklar merakla bekliyorum.. Yeni yabancı alabileceklerini pek sanmıyorum belki Meyveleşi postalayıp alabilirler..

İyi de bu adamlarda banko oynayan Alves -Meyveleş-Emenike-Sow-Kuyt var..Webo her daim hazır kıta...Al sana 5 yabancı kontenjanı dolu zaten... Seneye onlar da faka basacak Avrupa işi zaten yok yabancıları nasıl oynatacaklar merakla bekliyorum.. Yeni yabancı alabileceklerini pek sanmıyorum belki Meyveleşi postalayıp alabilirler..

Yabancılarının iyi olduğunu kabul ediyorsun da niye itiraz ediyorsun peki?...Olası performans düşmelerine karşı (Özellikle Kuyt ve Webo) nokta atışı iki transfer yapmaları çok zor olmayacaktır...Yerli olarakta; aldığımız hangi oyuncunun Alper ve Salih Uçan dan daha verimli olacağının garantisi var?...Şimdiden birkaç genç yetenek transferi konusunda girişimleri de vardır, muhtemelen...

Bende umutluyum, inşaallah aldığımız oyuncular beklentilerinde üzerinde başarılı performans gösterir, şampiyonluklara katkıları olur...Da, birkaç genç oyuncu transfer etmeyi akıl ettik diye 5 yıl şampiyonluk filan...''Görmemişin genç oyuncu transferi olmuş....'' gibi bir çağrışım yaptırıyor, ister istemez...

Koray'ın tutmasını be uzun süre takımda kalmasını çok istiyorum.

Arkadaşlar Fener'in hangi önümüzdeki sene planlamasından bahsediyorsunuz.Uefa bunlara öyle bir vuracak ki 10 sene toparlanamazlar...

Almanya´nin bu jenerasyonu müthis bir egitim aldi. Götze, Reus, Draxler, Hoffmann vs.

Dortmund Koray´in üstüne cok düstü ama son asama icin yeterli bulmadi.

Bu demek degil ki Koray bizim icin de yetersiz bir futbolcu. Baya is yapacaktir. Cok umutluyum kendisinden.

Bu kontenjan sisteminde, özellikle Türkiye´den, Koray yeteneginde bir stoper bulamazdik.

Uzun yillar banko oynayacagini düsünüyorum. Dortmund 7 Milyon verip almaz Koray´i.

Ona kalana kadar daha kimleri transfer ederler oraya.

Semih'i cok kucumsuyorsunuz ,kolay degil bu yasta onun ciktigi SL maclarina cikip alninin akiyla tamamlamak. Ne demek en az Semih gibi, en fazla kim gibi ? Pique mi

Ulan yillardir oyuncu cikmiyor altyapidan. Sonra Semih gibi biri geliyor,ki yas gurubunun acik ara en iyisi türkiyede ama hala begenmiyorlar. Hem Semih birde kendini gelistiriyor,tabi aksamalarla. O yaslarda Türkiye gibi bir ülkede bu kadar kisa bir zamanda Semihin konumuna gelmek cok ama cok zor bir futbolcu icin. Baska ülke futbolunda o yaslarda daha ileride olabilir futbolcular ama bence onlarla kiyaslamak cok yanlis. Bizim ülkemizde futbol daha cok geride kim ne derse desin. Bizde oyuncular 25-26 dan sonra parliyor malesef. Semih gayet basarili genc bir futbolcumuz, begenmeyen ve yetersiz bulanlari hakli bulmuyorum. Bu cocuk daha cok gelesicek.

Tapatalk

Geri
Üst Alt