Şems Gürel
Cezalı
- 7 Aralık 2015
- 1.062
- 0
- 186
Hazır olun. Dede bir oyuncu daha kazandırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden moda gibi herkes sakız cignerdi be bende ozenirdim mahallede top oynarken cignerdim hani sekiliz ya topcuyuz yaKorayda gümüş ışığı yok çok gamsız sakız çiğneyen stoper
Ya forvet ne bilim forvet arkası adam çok yeteneklidir çok rahattır da sakız çiğner anlarım sen stopersin yaw sert olman konsantre olman lazım ne sakızıymış bu hagi hocam olsa hemen kovmuştuEskiden moda gibi herkes sakız cignerdi be bende ozenirdim mahallede top oynarken cignerdim hani sekiliz ya topcuyuz ya![]()
Yok evet bole bi rahatlık havası veriyor sanki konsantrasyonunda bir problem var gibi haklısın ki hele bu çoluk cocuksa.Ya forvet ne bilim forvet arkası adam çok yeteneklidir çok rahattır da sakız çiğner anlarım sen stopersin yaw sert olman konsantre olman lazım ne sakızıymış bu hagi hocam olsa hemen kovmuştu![]()
Yav he he buda iyi bir algı oldu
Saçma sapan hatalar yap ama orta saha çok kötü varmı böyle bir şey ?
Fener maçında Hakan Balta çıkana kadar pozisyon vermeyen Galatasaray Koray girdikten sonra olan Galatasaray
Şu ikisini bir karşılaştır oynadığı dönem içerisinde farkı anlarsın
Kötü demiyorum ama bizde 11 oynayamaz
EmreCan felan fizik olarak bundan bin kat daha iyi şans bulacaksa o bulmalı