#28 Koray Günter

Chedjou geliyor partner Balta/Semih kaliyor takim acik veriyor
Koray geliyor partner Balta/Semih kaliyor takim acik veriyor
Bu kez Denayer geliyor partner Balta/Semih kaliyor takim acik veriyor..

Yahu biri de cikip belki sorun Balta ve Semih de demiyor..

Linnes oyundan aliniyor Sabri sag bek oynuyor, Koray birden sag bek'e yakin oynuyor cünkü Sabri ilerde geziyor, gelen giden geciyor.

Koray dan ziyade bizim orta sahamiz nerede arkadas?

Asist yapan herif orta sahadan derinleme pas atiyor, bu takimin ön liberosu nerede? Niye bu adami karsilayan bir Allahin kulu yok orta sahada?

Adam rakibini takip etmesi gerekirken edemedi rakibi ondan kolay dönüp golü atabildi. Balta ofsayti bozdu ama Koray da bozdu

Saçmalayacaksan konuşma

ofsaytla ne alakası var adam bizimkilerle aynı çizgide değil ki bizimkiler çıkarken araya atıyor adam kaleye yüzü dönük olduğu için avantajı son derece yüksek ve tek stoper olduğu için kademesi yok sen bildiğin futbol cahiliymişsin la.

Biri su boslugu aciklasin bana. Kac tane adam durmus ve sadece izliyor orada.

g8AjNZ.png

Bu konuda görüyoruz ki bu kulübün kurtulusu yok.

Iyi oyunculari diger yeteneksizlerden dolayi kaybediyoruz. Koray'a kötü demek Muslera'yi hatali bulmak gibi.

ofsaytla ne alakası var adam bizimkilerle aynı çizgide değil ki bizimkiler çıkarken araya atıyor adam kaleye yüzü dönük olduğu için avantajı son derece yüksek ve tek stoper olduğu için kademesi yok sen bildiğin futbol cahiliymişsin la.

1. Üslubuna dikkat et yoksa raporlarım

2. Rakip topu almayi engellemeyedi ve rakip şutunu çektiğinde hiç birşey yapmadı. Buna rağmen çocuğu savunuyorsan sana diyecek pek bir şey yok.

Gol sadece onun yüzünden geldiğini söylemedim bu arada ama net hatası var

Son düzenleme:
Koray falan anlamam ben. Bu takımın stoperde ideal 2lisi Chedjou-Denayerdir. Aksini iddaa eden başka sporları izlesin. Yeter be kaçıncı haftaya geldik stoperde Chedjou-Denayer ikilisi daha 5 maç oynamamıştır. Bir hafta stoperde olan adam diğer hafta sağ bek biri ön liberoya geçer ne lan bu yeter artık

Gordum ki Koray rezalet bir stoper. Neydi o Antep'in forveti, deldi geçti bunu.Tek hamleli, bir de hamle zamanlaması felaket. Adamını kaçıriyor, konsantrasyon problemi mevcut. Asla iyi stoper olmaz.

Beğenmiyorum kendisini. Beğenen varsa saygı duyarım.

1. Üslubuna dikkat et yoksa raporlarım

2. Rakip topu almayi engellemeyedi ve rakip şutunu çektiğinde hiç birşey yapmadı. Buna rağmen çocuğu savunuyorsan sana diyecek pek bir şey yok.

Gol sadece onun yüzünden geldiğini söylemedim bu arada ama net hatası var

g8AjNZ.png

ofsaytı bozdu dediğin pozisyona bak istediğini raporla benim üslubumda sıkıntı yok.Bilmeden konuşucaksan konuşma diyorum sana.

Defans çıkarken rakibin yüzü kaleye dönük iken araya atılan güzel bir top koray tek stoper kademesi olmadığı için boşluk normal adamı harcamak için konuşmayın takımın en iyisiydi sağdada bastı soldada bastı bek gibi.

2 gol kurtaran Koray degil, Balta nin konusuna dalmali taraftar ama bizde tam tersi oluyor iste.

g8AjNZ.png

ofsaytı bozdu dediğin pozisyona bak istediğini raporla benim üslubumda sıkıntı yok.Bilmeden konuşucaksan konuşma diyorum sana.

Defans çıkarken rakibin yüzü kaleye dönük iken araya atılan güzel bir top koray tek stoper kademesi olmadığı için boşluk normal adamı harcamak için konuşmayın takımın en iyisiydi sağdada bastı soldada bastı bek gibi.

Ya birader o koşan adamı tutması gerekiyordu o onun asıl göreviydi diyorum işte. Kabul birisi mal mal bakmak yerine o pasi kesmeliydi ama Koray tutması gereken adamı tutamadığı gerçeği değiştirmez

Semih olsaydı 2 saattir linç ederdiniz

Semih nin hatalari süreklilik olmustu. Ben Koray in hatasi oldugunu kabul etmiyorum ama olsa bile 1 hatadan vurmak sacmaliktir.

Kimmich bile CL macinda iki hata yapip gol yediriyor ve 90 dk görev aliyor.

Ya birader o koşan adamı tutması gerekiyordu o onun asıl göreviydi diyorum işte. Kabul birisi mal mal bakmak yerine o pasi kesmeliydi ama Koray tutması gereken adamı tutamadığı gerçeği değiştirmez

Semih olsaydı 2 saattir linç ederdiniz

Koşan adamı tutması lazım diyor hala yaaa :D Bak arkadaşm pozisyonda defans ileri çıkarken top kaptırılıyor araya güzel top rakip oyuncu yüzü kaleye dönük koray çıkarken yakalanıyor bu kalecinin kontripiyede kalması ile aynı şeydir.Tek stoper olduğu içinde arkasını süpüren kimse yok adamın hiçbir suçu yok.Semih böyle hata yapmıyorki semih ayağındaki topu adama veriyor duracağı yeri bilmiyor.Semih adammı?

Geri
Üst Alt