#28 Koray Günter

Bence müthiş transfer yaptık. :)

Merakla bekliyorum, onu tanıyanlar çok umutlu konuşuyor inşallah beklentilerimizi karşılar.

Başarılı olursa vizyon transferi de olur. Almanyadaki gurbetçi gençlerin transferi için referans olarak kullanılabilir.

bu sene 5-6 maç oynar seneyede as oynarsa dortmund alır o yüzden seneye arada bir oynatmamak lazım korayı :evilsmile:

Hemen çok şey beklememek lazım.Defansta uyum ve birbirini tanımak önemli.Bu çocuk daha yeni.Kademe hataları yapabilir.Biz onu ilk maçlarda fizik kafa topu teknik olarak irdelemeliyiz.Telles'te aynı şekilde kademe hatası yapabilir.Bir adam kaçırdılar diye daha sonra asmayın adamları.Zamanla otururlar yani şimdiden söyleyeyim de.

Beklenti yüksek.

Dortmund un 2 sene sonra geri alma opsiyonu koydurması en önemli göstergedir

Koy stopere sırıtmadan oynar.

bir halt anlayamadım.

stoperdi sol beke geçti

neyse kendisini stoperde görmek isterim.

lakin semih de sol bekte oynasa çok fena sırıtırdı. korayda stoper tipi var semihle yarışırlarsa bizim faydamıza olur. performansları 2x artar. :nargile:

2 uzun pas attı maçta çok çok iyi yerlere...

Ayağına hakim dediler de o uzun pasları yerine gideceğini hiç düşünmedim.

Defans özelliklerini pek göremedik az oynadı ama ışık var çalışmaya devam...

fm de aldıgımda top ayagına geldııgnde sureklı uzun pas atıyordu bugunde gordugumde lan aynısı dedım :D saka bı yana cok umutluyum koraydan

füzüğü biraz cılız görünse de kaliteli kumaş.koy yedeğe beklesin.:)

Tekniği çok iyi.Herkes topla iyi stoper istiyordu Koray tam buna uyuyor 20 dakikada 2 tane çok iyi yerlere uzun top attı.

Geri
Üst Alt