#28 Koray Günter

Dortmund altyapiisndan iyi adamlar cikiyor genel de Korayin altyapisi cok iyi benli oluyor aynen devam,

bursa maçında oynamalı.sneijderin ortalarında kafa golü atar.

pek beğenmedim bu maçta

potansiyel gözüktü hafiften,özellikle sezgileri falan iyi gözüküyo

Bir kaç maç daha izlemek lazım ama bence olumlu sinyaller verdi sivas maçında. Geriye kalan maçlarda da oynar umarım. Veysel-Semih-Koray-Telles dörtlüsünün üstüne gitmeliyiz.

19 yaşında bir stoper olarak değerlendirilmeli. Bence devamlılığı ve yeterli ilk 11 tecrübesi olmamasına karşın Sivasspor gibi Türkiye standartlarında üst düzey hücum silahları barındıran bir ekibe karşı canını dişine takarak, kabul edilebilir bir hata oranında kalarak, hakkıyla mücadele etti.

Formayı daha fazla giymesi gerektiği mesajını iletti. Kendisi için yeterli.

Ben Semih duzeyınde oldugunu dusunmuyorum. Semihin daha kuvvetsizi gibi geldi bana .

Valla maçta Burak-Umut kardeşler yerine gençlerden birileri olmuş olsa hiç sinirlenmezdim. Bu çocukları izlemek gerçekten güzel. Umarım bir daha kesilmezsin ve böyle devam edersin.

Defans hattı muazzam olacak.

Muslera

Veysel - Semih - Koray - Telles

Son zamanlarda çok değişik tipler üye oluyor foruma, seviyeyi düşürüyorlar

devamlılığı yakalarsa yazın semih değil koray'ın yanına stoper ararız gibi geliyor

Mancini'nin neden forma vermediği, oynadığı maçta görüldü. Gelecek sezondan itibaren forma şansı bulmaya başlayacaktır. Bir sonraki sezon, takımın değişilmezi olur. Umarım sakatlık gibi problemler yaşamaz.

Geri
Üst Alt