#28 Koray Günter

Kamp döneminde kendini göstersede gelecek yıl yabancı hakkımzdan birini defansta kullanmasak çok iyi olur.

Bence bizimkilerde kalitesini fark etti lakin bizde oynicak butun sezon sonra 7.5 miljona gidecek dortmund'a, kesinlikle hayir demez onlara bence. en Mantiklisi 15 mac felan yapsin gelecek sezon yeterlidir.

Bruma'dan sonra bize katkı sağlayabilecek 2.genç oyuncu olur. Gerisinden bir beklentim yok. Seneye As takımın degismez adamı olacagını düsünüyorum..

Kritik 2.lik mücadelesine denk geldi cocuk. Oynatmayi göze almak zordu.

Gelecek sezon daha fazla sans bulacaktir. Ben güveniyorum Koray´a. Altyapisi yeter.

bizim ramosumuzda koray olacak.nah alır dortmund.

Önümüzdeki sene mutlaka oynamalı. Düzenli forma şansı verilirse yanına gelecek tecrübeli bir isimle gelişme kaydedebileceğini düşünüyorum.

Geri dörtlüyü İshak Alex Koray Semih şeklinde kurabiliriz. Zaten asıl sıkıntımız ileri bölgede.

Hazırlık kampında maçlarında güzel olur.

Seneye ne olursan olsun bu çocuk oynamalı. Yabancı stoper ve bu çocuk oynatılmalı. Semih gerekirse yedekte olmalı. Hava hakimiyeti artık stoperlerde önemli. Ben hiçbir türk oyuncusunda böyle bir hakimiyet görmedim. Umarım yaz kampında kendini gösterir. Yabancı sınırının olduğu şu dönemde kadromuz da olması bizim için nimettir. Semihten de iyi bu çocuk. Yeter ki şans verilsin yaz dönemimdeki kampta.

bu sene lig maçlarının çoğunu 2 tüer stoperle oynarız diye düşünüyorum

bu yüzden koray oyununu 2 tık yukarı çıkarıp takıma katkı sağlamalı

beklentileri karşılamalı

Yahu Koray daha bizde kaç maç oynadı da hemen Semih'den falan iyi olduğuna karar verdiniz. 2 maç kötü oynasa kıçına teneke bağlar gönderirsiniz de bu kafayla. Hele bi 2-3 maç oynasın bakalım ona göre karar verelim.

Aceleci olmayalım diyoruz ama bi yandan acil yerli stoper ihtiyacımız var ve potansiyeli olduğu kesin bu sezon kendini göstermesini bekliyorum. Tüm Galatasaraylıların ütopyası Semih-Koray ikilisiyle uzun yıllar uyumlu bi 2li yakalarız inşallah

Bu yıl sonunda Dortmunda gitme hakkı vardı sanırm bu yüzden sabırla gelişmesi bekleyip 11e monte etmeliyiz.

[attachment=11922:upload_2014-7-19_14-46-58.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-19_14-46-58.webp
    upload_2014-7-19_14-46-58.webp
    46 KB · Görüntüleme: 254
Geri
Üst Alt