#28 Koray Günter

10522838_324467864395583_1009708169_n.jpg

Koray Günter @korayguenter28 · 18 sa.

With my bro's
270c.png
young power
1f4aa.png
1f4aa.png
1f61c.png
bruma_17 @sinanguemues18 #galatasaray #igersgs #cimbom #aslanlar https://instagram.com/p/qmgBwCl2Li/

seneye koray 20 maç filan oynarsa ve iyi oynarsa gelecek sene yazın korayı dortmund alacak mı almayacak mı haberleriyle geçiririz

Korayı semih ile oynatmak şampionluğu birilerine hediye etmek demektir.

Ligde semihin durumuna göre yer değiştirmesi ve kupada semih ile birlikde oynayıp tercübe kazanması en mantıklısı.

Çocukda yetenek, fizik her şey ola bilir ama bir stoperin olması gerektiren en önemli usur olan tercübe eksikliği var.

Kademe anlayışıda oynadığı maclarda izlediğim kadarı ile üst seviyede değil.

Potansiyeli yüksek ama büyük takımda asla hadi gemiyi batırma denilemez. Yanında kaptan olsa neyse ama semih o seviyede ve tercübede değil henüz.

Füzüğü ( :D ) daha iyi olacak. Reislik potansiyeli görüyorum kendisinde.

Bu sezon Semih'le birlikte ilk 11 oynayacagini dusunuyorum, cok da iyi olur.

Fiziği müthiş.

Geçin abi şu tecrübe muhabbetini hikaye tecrübe diye 39 yasında ki Marquezi alalım o zaman.Koray'ın Oyun zekası mükemmel,kademe bilgisi üst düzey,fiziği gayet iyi.Dordmund bu adamın taş gibi stoper olduğunu gördü geri alma opsiyonlu sattı.Şampiyonlukta gitmez rakibimiz bekir,egemen gibi leşlerle oynuyor biz gol atmalıyız zaten kolay kolay yemiyoruz.Geçen sene deplasmanda gol atamadığımız için gitti şampiyonluk fener iyi olduğu için değil!!

Koray ve Semih ikisi beraber oynasın Chedjoudan felan kat kat başarılı olurlar.Çocuk oyun kurabiliyor güçlenmişde ona güvenip sahaya çıkmak doğru olanı.Tecrübeli defans eksiğimiz yok Semih Kaya 2 Süper lig Şampiyonluğu 2 TFF Süper kupası 1 Türkiye kupası Şampiyonlar ligi Çeyrek finali ve 2.turu görmüş bir futbolcu 23 yaşında ama mesela 29 yaşındaki Olcan Adın dan daha tecrübeli.Yaşa bakıp Koray Günter i yemenin bir anlamı yok.

Yabancı Stopere ihtiyaç fyok. Yerli yedek bir stoper alınır Koray-semih götürür . Emrecan da 4. Alternatif olur o da çok iyi futbolcu olacak. Gençlerde iş var. Birhan Koray furkan emrecan umut ilk 11 oynayabilecek kapasitede ama berk ismail emre tosun eray Sinan için aynı şeyleri söylemek çok zor

Yabancı Stopere ihtiyaç fyok. Yerli yedek bir stoper alınır Koray-semih götürür . Emrecan da 4. Alternatif olur o da çok iyi futbolcu olacak. Gençlerde iş var. Birhan Koray furkan emrecan umut ilk 11 oynayabilecek kapasitede ama berk ismail emre tosun eray Sinan için aynı şeyleri söylemek çok zor

İyi bir jenarasyonun geldiği belli.Tabi bu oyuncuların hepsi mükemmel olacak diye birşey yok ama şans verilmeli.Sabrilerin H.Balta ların C.Gülselamların dönemi bitti.Semih Koray Emre Can Coşkun gibi Birhan Furkan U.Gündoğan gibi atletik hızlı yetenekli futbolculara şans verip bu oyuncuları kazanmalıyız.

Özellikle Koray ve Birhan dan ciddi çıkış bekliyorum.Seneye milli takımın bankosu olurlar düzenli forma verilirse

Maşallah dün akşam baya beğendim umarım performansı katlanarak artar ve biz Semih'in yanına yabancı stoper arayacağımıza Semih-Koray ikilisini çok uzun yıllar beraber izleriz.

Gecen sene deplasmandaki Sivas macında cok iyi oynamıstı aslında.Ondan sonra ne hikmetse Mancini bir daha oynatmadı.Oynamaya devam etse daha da otururdu.Bu sene 11'e monte edilmeli ama Dortmund'dan korkuyorum.Umarım opsiyonu kullanmazlar.

Barcelona soyle 30 milyon euro ya bunu alsa :D

Bu çocuk Bruma ve Birhan'ın 11 oynadığı ve iyi de oynadığı bir Galatasaray hepimizin hayalidir.

Umarım hepsi olur bu düşüdüklerimizin.

Kesinlikle Semih'le beraber defansın ortası teslim edilmeli.Gözlemlediğim kadarıyla hem kesici hem süpürücü olarak oynayabiliyor.Oyun kurma konusunda çok iyi olduğunu söyleyebilirim.Çok temiz oynuyor topu ayağında eveleyip gevelediğini görmedim nede olsa Dortmund altyapısında yetişmiş nasıl yetiştirildiğini hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz.Açıkçası benim gençler arasında Bruma da dahil en çok umutlandığım ve güvendiğim kişi kesinlikle bu sene defans kendisine teslim edilmeli defansın ortasında iki tane soğukkanlı ve işine saygı duyan genç cengaverler görmek benim olduğu kadar her Galatasaray taraftarının hoşuna gidecektir.

Geri
Üst Alt