#28 Koray Günter

Chedjou'ya kontenjan harcayacagimiza bu oynasin bence de

Chedjou zaten belini cevirene kadar rakibi isi bitiriyor. Chedjounun öne cikan tek özelligi kafa toplari ve rakip ceza sahasinda yarattigi gol tehlikesi. Öyle öne cikan baska ahim sahim bir özelligi yok bence.

bu çocuğu çok seviyorum ama anında oynasın demek yanlış üst düzey kulüplere bakın hepsinin stoperlerinde tecrübeli oyuncular var illaki oynatacaksak tıpkı semih gibi yanında ufa gibi birini koymalıyız bu kezde semih oynayamaz her mevkide genç isim oynar ama stoperde asla hatta mümkünse 33-34 olsun stoper tecrübe ile oynanır

1 sene oldu nasil bir oyuncu oldugunu anlayamadim, zaten dortmund koymus kontratina 2 sene sonra geri alabiliriz diye.. son senesi olabilir.. tuhaf.

Açık söyleyim , ''KENDİ ADIMA'' belki çok ciddi mücadelelerde görmedik ama duruşuyla bana en çok güven veren isim.

Taraftar içindede hata yapsa göz yumacağımız ender isimlerden

Elimizdeki en kaliteli stoper, 15 sene defansın değişmez ismi olur. Tabi Dortmund geri almazsa ise.

Korayın kontrat detayını tam anlamıyla bilen varmı arkadaslar bu cocuk bizimmidir ? Dortmund istediği zaman alırmı yani su 2 sene olayı nedir *

sürekli oynamalı artık fiziksel felan bahanesi yemez çok sağlam vücut yapmış tecrübe ise oynaya oynaya olur

Bu sezon patlama yaparsa, Dortmund ile masaya oturup bonservisini alacaz artık. 2015-2016'ya kalır ve Koray kendini daha cok gelistirirse zaten alma ihtimalimiz yok.

Bu sezon patlama yaparsa, Dortmund ile masaya oturup bonservisini alacaz artık. 2015-2016'ya kalır ve Koray kendini daha cok gelistirirse zaten alma ihtimalimiz yok.

Koray bizim oyuncumuz. Bonservisi bizde. Dortmund isterse 7 milyon euro bonservis öderse bizden alır. Oda bu sene sonu son diye biliyorum.

Bonservisi emanetten bizde, Dortmund'a baglıyız yani, uzlasmaya gitmek lazım.

Vergi sistemi değişmediği sürece Koray hiçbir yere gitmez ben bundan eminim. Çok iyi performans gösterse bile gitmez. Dortmund için 7M sorun değil hemen alır ama Koray gitmek istemedikten sonra nasıl alacaklar. Bizim yönetimin bu maaş politikası varken neden gitsin ki? O zamana Koray'a bir zam yapılır Hummels kadar para kazanır. Dortmund, kendi altyapısından çıkan adama 7M verip üstüne birde Hummels'in aldığı parayı verir mi?

"... Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir) ..." Bunda anlaşılmayacak birşey yok sanırım.

"... Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir) ..." Bunda anlaşılmayacak birşey yok sanırım.

koray gitmek isterse... koray "ben buraya 4 senelik bir proje kapsamında geldim, benim amacım bu 4 senede galatasarayda kalıcı olmak" diyor... koray kalmak isterse kalacaktır bence...

Koray oncelikle Dortmund seviyesine bir ciksin sonrasini dusunuruz. O zaman Dortmund alirsa 7 milyona alsin ama yeter ki "o" performansi gostersin..

dortmunt sevıyesı ne kardeşm bızde gsyiz

Geri
Üst Alt