Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balta yerine Koray'i denemeliyiz artik
Vergi sistemi değişmediği sürece Koray hiçbir yere gitmez ben bundan eminim. Çok iyi performans gösterse bile gitmez. Dortmund için 7M sorun değil hemen alır ama Koray gitmek istemedikten sonra nasıl alacaklar. Bizim yönetimin bu maaş politikası varken neden gitsin ki? O zamana Koray'a bir zam yapılır Hummels kadar para kazanır. Dortmund, kendi altyapısından çıkan adama 7M verip üstüne birde Hummels'in aldığı parayı verir mi?
Oyuncu istemez diye bir şey yok. Parayı yatırır hesabına bonservis tık oraya geçer. Sonra Galatasaray sözleşme yenileyemez... Koray gitmek istemem derse de bize kiralarlar artık...
Honved macında anlaşıldıki şu an 4cü seçenek durumunda stoperde.
Kiraya verilir umarım 1-2 yıl. Zan yedekde tutulmalı bunun yerine.
Nereye kiraya veriliyor. Kadroya ilk yazılması gereken stoper.
Oyuncu istemez diye bir şey yok. Parayı yatırır hesabına bonservis tık oraya geçer. Sonra Galatasaray sözleşme yenileyemez... Koray gitmek istemem derse de bize kiralarlar artık...
En son yazılan isim. Prandelli bile sağ bekde kunlandı son dakikalarda.
Neye göre korayı ilk yazıyorsunuz anlamıyorum.
Almanya alt yapılı olduğu içinmi?
Hatasız oynadığı ilk maça göre. Daha fazla şans bulmalı.
Bravo valla.Mancini'nin ve Prandelli'nin göremediğini bizim forumdakiler görebiliyorGerçi doğru Prandelli yatıyor yerine bizim forumdakiler antremanı gözlüyor.2 tane İTALYAN da oynatmadı işte.Demek ki yok.İlk günden beri söylüyorum.İyi bir stoper değil Koray.Almanya'da yetişmiş olmasına rağmen
Henüz kelimesini kullansan daha dogru olurdu. Daha cok genc, simdiden büyük beklentilerde olmak yanlis ama elimizde fazla stoper olmadigi icin aceleci davraniyoruz malesef.
Gesendet von meinem LG G3
Dortmunt basıp alacak parayı mal gibi seyredecegiz heralde