#28 Koray Günter

Koray Dortmund geri alir diye oynatmiyoruz Dortmund geri alma maddesi gecsin banko oynar koray.

dortmund meselesi saçmalık

adam 1 maç bile oynamıyo ligde

hazırlık maçlarında bile doğru düzgün oynamadı

demekki yeterli değil şuan için

Kesinlike forumda çok büyütüldü bu çocuk , iki teknik adam da oynatmadığına göre bi bildiği vardır , bazı arkadaşlar 1 kere izleyip göklere çıkarma huyunu bıraksalar futboldan biraz daha iyi anlayacaklar.

Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmamış. Fiziği dışında hiç bir özelliği yok sırf o yüzden abartıldı. Birde dortmund altyapısında yetişmiş ona bakarsak yasinde orda yetişmiş sivas maçında 2 tane arkaya adam kaçırdı diye gol yedik semih açık ara önünde ilerde ne olur bilmem ama şimdilik yetersiz hoca iyi olsa niye oynatmasın?

hayal kırıklıgı

prandelli gözden cıkarmıs,18 e almıyordu zaten samp kadrosuna da yazmamıs,zan ı almıs kadroya ama günter yok

cok sey bekliyodum hatta 11 de bile oynar diyordum,üzüldüm

Benide çok üzdü gözden çıkarma. Şu anda bence en potansiyelli yedek Koray diye düşünüyorum. Üstelik yerli ve gelişime açık.

GT-I9300 Tapatalk

Cl kadrosuna almayarak Koray'ı düşünmediğini gösterdi hoca. Bir yıldız adayı daha böylece eriyip gidecek biz de bi halt olmadı ondan diyip kendimizi avutucaz. Bizim neyimize genç almak brumayı bile beğenmiyoruz. Oyuncu yetiştirmediğimiz sürece büyük başarılar beklemek hayal. Elalemin kullanıp posasını çıkardığı oyuncularla yürümez

Koray'in oynayamama sebebi tecrübesizlik ve zayif teknik kapasitesi.

Yine de beklentim cok yüksek aslinda. Yetenekli cocuk. Ben Koray'i cok izlemisimdir. SIk sIk Dortmund maclarini canli izlemisimdir. (altyapi)

Kendi yas grubunda cok göze batiyordu. Ama hazirlik maclarin da gördügümüz gibi henüz ayaklari yere saglam basmiyor. Ayni sekilde dogru tercih yapamiyor arkadan oyun kurarken. Yani kabul etmeliyiz ki, hazirlik macin da cok kötü performans gösterdi. Ben yine de ligte forma bulacagini düsünüyorum.

gurbetçiler bi işe yarayın çok merak ettiğim birşey sorucam şimdi günter almanca mı yoksa türkçemi

Kardeşim bizimkiler futbolcu bitirme merkezine döndü...Bu adama daha doğru dürüst şans verilmedi yahu akıl alacak gibi değil madem oynatmayacaksın neden aldın ?

servet sakatlandı semih oynadı ve kendini gösterdi sonuç servet takımdan gitti , korayında oynaması için illa chedjoununmu sakatlanması lazım

koray banko oynar diyodum ama kendini gösteremedi bence

Oynadığı maçlarda gayet iyiydi. Uzun top konusunda çok iyi direk adrese pas atıyor. Atamasa bile deniyor sürekli. Banko oynaması lazım

Koray'in oynayamama sebebi tecrübesizlik ve zayif teknik kapasitesi.

Yine de beklentim cok yüksek aslinda. Yetenekli cocuk. Ben Koray'i cok izlemisimdir. SIk sIk Dortmund maclarini canli izlemisimdir. (altyapi)

Kendi yas grubunda cok göze batiyordu. Ama hazirlik maclarin da gördügümüz gibi henüz ayaklari yere saglam basmiyor. Ayni sekilde dogru tercih yapamiyor arkadan oyun kurarken. Yani kabul etmeliyiz ki, hazirlik macin da cok kötü performans gösterdi. Ben yine de ligte forma bulacagini düsünüyorum.

cool story

Balikesir macinda Yekta ve Selcuk ikilisini görmek istemiyorum. Melo yok, Dzemaili kesin olarak oynamali. Partneri Koray Günter olmali.

Bu oyuncuya artik formayi vermeliyiz. Chedjou-Semih ikilisine birsey olmadiktan sonra stoperde bu ikili bozulmaz, Koray orta sahada sans bulmali.

Geri
Üst Alt