#28 Koray Günter

semihi top diye oynar ama türkiyedeki lanet sistem yüzünden sans bulamiyor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

semihi top diye oynar ama türkiyedeki lanet sistem yüzünden sans bulamiyor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Semih gördüğüm en yumuşak stoper...Koray ise tam tersine müthiş sert...Keşke Koray sürekli oynasa,Semih oynarken her an sıçabilir diye maçları sıkıntıyla izliyorum...

koray-chedjou ikilisi baya ağır kalır. Mutlaka semih olmalı ama semih-korayda baya tecrübesiz kalır bu yüzden 11 için en ideali semih-chedjou bu sene koray toplam 12-13 maç oynasa yeter abartmaya gerek yok.

Stoperler arasında en hantalı Semih. Saçmalamaya gerek yok. Chedjou-Koray iyidir. Bozulmamalı.

koray-chedjou ikilisi baya ağır kalır. Mutlaka semih olmalı ama semih-korayda baya tecrübesiz kalır bu yüzden 11 için en ideali semih-chedjou bu sene koray toplam 12-13 maç oynasa yeter abartmaya gerek yok.

mutlaka niye semih olmaliymis azimiza burnumuza sicti ula sezon basindan beri.

Semih' den daha az tecrübesi var ama oyuna bakış açısı, kendine güveni ve topu ileriye oynaması gibi konularda daha başarılı. Koray oynatılmalı bencede hatta CL maçlarında da oynatılmalı zaten kaybedecek pek fazla bişey kalmadı o kulvarda. Fakat İtalyan' ın Koray' ı Semih' e tercih edeceğini düşünmüyorum. Kendisini az çok tanıyoruz artık.

GT-I9300 Tapatalk

Ben de Semih'ten bıktım.İlk oynadığı maç neyse şu anda da o.Hiç kendini geliştiremedi.Koray'a şans verelim artık.

mutlaka niye semih olmaliymis azimiza burnumuza sicti ula sezon basindan beri.

Koray başakşehir maçında kaç defa adamını kaçırdı eğer aynısını chedjou veya semih yapsa baya sövülürdü genç diye görmezden geliniyor potansiyelli ama hemen 11e girecek seviyede değil. Semih ilk sezonda hatalar yapıyordu ama genç diye farkedilmiyordu belki şu an daha az hata yapıyor ama daha çok eleştiri alıyor.

Eger Prandelli kesmezse bu cocuk rahat oynar bundan sonra.

Koray başakşehir maçında kaç defa adamını kaçırdı eğer aynısını chedjou veya semih yapsa baya sövülürdü genç diye görmezden geliniyor potansiyelli ama hemen 11e girecek seviyede değil. Semih ilk sezonda hatalar yapıyordu ama genç diye farkedilmiyordu belki şu an daha az hata yapıyor ama daha çok eleştiri alıyor.

semih gibi defansif 5 para etmez adam 11e giriyosa koray gunter niye giremesin? her turlu 3 kat iyi topcu su haliyle

Prandellide forma adaleti olmadığı ve topçudan anlamadığı için Semih iyileştiği anda Koray gene yedek kalacaktır. Ağzıyla kuş da tutsa durum bu. Prandelli azıcık adam olsaydı Burak ve Semih yerine Umut ve Koray'ı oynatırdı ama değil işte.

Semih kısa mesafede pek de çabuk sayılmaz, uzun deparlarda biraz daha iyi ama adım oryantasyonu çok kötü, dengesizliği de ondan kaynaklanıyor. Koray topla fazla oynamıyor, kısa-uzun pasları da daha güvenli, öne fazla çıkmadığı için zaafiyete daha az sebep olur diye tahmin ediyorum, tabi kesin konuşmak için erken, oynadığı maçlardan birinde takım çok kötüydü, diğerinde rakip yoktu adeta.

Aksine Koray-Chedjou daha tamamlayıcı bir tandem olur diye düşünüyorum; Chedjou önde basan, kademesinde Koray şeklinde yani...

Umarim Trabzon macinda oynar. Arena'da 11 cikmadi daha sanirim.

3 mac üst üste oynasa banko topcu olur,vazgecilmez elemanımız olur

ama italyan haftaya 18 e almaz

Koray-Semih ikilisi önlerine Chedjou 10 Numara stoper alanimiz olur az gol yeriz.Chedjou ön liberoya gecerse Meloda hucum anlaminda on libero oynarsa gercekten saglam takim oluruz bunu Prandelli anlayamiyor o baska.

Ağir dedi...
Semih dedi..

Eminmisin renkdas...tekrar düşün bence

* LG G2 Tapatalk *

https://vine.co/v/OiOt3pZiYj7

Yere düşer düşmez hemen ayağa kalktı. Semih olsa yatar kalkmazdı..Aslaniim

B1_2RUvIUAA4Gz1.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt