#28 Koray Günter

Bruma ile Koray'a cidden acıyorum.

Adamların futbol hayatını bitirmeye yemin etmişiz.

Son 30 dakikayı izlemedim ama izlediğim bölümde çok iyiydi.

Mustafa Denizli denen bunak herif Koray'a sallıyordu , onun yüzünden Semih yedek kaldı bu olmaz diyordu ben de kötü oynadı diye düşündüm...

İzlediğim ilk 60 dakikada Cardozo ile iyi boğuştu.Hava toplarında iyiydi.Semih'te görmediğim şeyleri gördüm ama son 30 dakika ne yaptı bilmiyorum sinirlendim kapattım.

Semih' in arzu edilen düzeye ulaşamayacağını çoktan gördüğüm için, Koray' ı sahada görmeyi ve rüşdünü ispatlamasını çok istiyorum...

İlk yarıda bir ara Semih' in ısındığını görünce, 'Koray ın sakatlık durumu mu oldu acaba?' diye düşündüm, oyunda hiç görünmüyordu, ne adam karşılıyor ne de hazırlık paslarına katılıyordu, sonra 90 dakikayı tamamladı...Pek iyi bir görüntü vermedi, en azından şu an için henüz hazır olmadığını göstermiş oldu; Semih-Koray dan hangisinin oynadığının çok fark etmeyeceği kanaatindeyim...Kabul edelim ki Gökhan Zan bu ikisinden de net daha iyi stoper, İtalyanlar ısrarla yok sayıyor adamı...

özgüveni eksik.. kendine güveneceksin kapacaksın formayı..
topla çıkış diye birşeyin zerresi yok gelen topta mesafe katetmeden yanındakine veriyor eksik oynatıyor..
şu haliyle semihi hiç beğenmesemde özgüveni nedeniyle korayın yerine oynatırım..

cocugun sansına oynadıgı her mac fark yiyoruz ama problem onda degil

umarım moralmen düsmez,aynen üzerine koyarak devam eder

muslera:tatlı kedicik :heart::heart::heart:
şeju:afrika aslanı :heart::heart::heart:
koray:wonderkid :heart::heart::heart:

skor:en az 4-0, bazen 3.

Kötü değil. Orta sahamız bomboştu, defansif açıdan Melo dışında 0 katkı gelince bu skor böyle oldu. Bugün Koray 'ı beğendim ben

Bizimkiler takıntılı takıntılı başka birşey değil.

Bi b.. anladıkları yok yorumcalarda dahil hemen kim oynamadıysa giydiriyorlar.

Bu çocugun 2 maçınıda çok dikkatle izledim..

bugün kesinlikle bireysel hatası yokdu öncelikle onu söyleyeyim..

Bir kere çocuk ayağına hakim pas yüzdesi yüksek. kimse top istemeye gelmediği zamanlarda bile ileriye iyi paslar attı.Topu geriden iyi çıkarıyor..
2.si kafası hep oyunda ve sadece topa bakmıyor etrafını kolluyor pozisyon alıyor. Semih gibi hurrra 3 kişinin yanındaki adama 4. olarak gitmiyor.

3.sü hava toplarında iyi . Karşısında cardozo olmasına rağmen sırıtmadı çok fazla top almasına izin vermedi..

4.sü ve en önemlisi.

Bir kere arkadas bu çocugu izlerken farkı anlıyorsun. Adamın bir temelinin olduğunu birşeylerin anlatıldıgını öğretildiğini çocugunda kaptıgını görüyorsun.

Etrafına bakması adam kollaması kafasını topa gömmemesini zaten söyledim. Daha da net birşeyler var

Maçı seyredenler farketmişdir.

Dakikayı hatırlamıyorum soldan bir orta kesildi içeri cardozoya doğru Koray var arkasındada cardozo top tam penaltı noktasının o taraflarda
Koray yükseldi topa kafayı vurdu ama nereye vurdu biliyormusunuz ?
Semihin yaptıgı gibi ceza yayına göbeğe falan atmadı vurimde nereye giderse gitsin demedi .
Topu geriye çizgiye aşırttı tehlike olmayacak yere yöneltti..

yıllardır semihi izleriz bir kere görmedim bu hareketi ondan .
Rakip forvet gibi paso pas çıkardı adam...

Skorlaar sizi yanıltmasın.
Takımın orta sahası hucumu çok kötü topu ileride tutamıyorz bu yüzden çok defansın üzerine geliyorlar

Koray gerçekten iyi gerçekten yetenekli bunu kabul edelim. Maçları izlerken biraz daha detaya inelim öyle desteksiz sallayanlara aldırmayalım...

Kimse bundan şunu çıkarmasın ooo süper defans 10 numara falan demiyorum.
Son derece potansiyelli oldugunu ve sahada çok az hata yaptıgını söylüyorum
Şu an takımdaki savunmacılar arasında chedjou nun yanında oynamayı en çok hak eden adam oldugunu söylüyorum..

Bu çocuk oynasın . semihe tanınan tolerans ve şans bu çocuga tanınsın 2 yıl içinde hem GS hemde Milli takımın değişilmezi olur. 25-26 yaşında da Avrupanın iyi takımlarına transfer olur..

B. Dortmund un neden geri alma hakkını elinde tuttugunu izledikçe anlıyorum..

Ama maalesef bu maçdna sonra bir daha bu çocuga yine şans vermez prandelli .

her zamanki gibi her yenilen golde sorun stoperlerde sadece algısı yüzünden

Bizim çocugumuz bizim evladımız diye diye semihe kalır gene o forma

Semih koray ikilisi en asindan chedjounun yedigi fizik kurallarina aykiri calimlari yemeyecektir

Kumasi cok saglam, ama üzülüyorum ki bu taraftar bunu yakin zamanda yigecektir diye. Bunlar daha canim cicim ilk maclar, sonra kapasitesiz ve yeteneksiz, en sonunda ise cöp olacak... Bruma, Koray, Sinan, Semih, Emre, Telles bunlar bu takimin gelecegi, birlikte artik süre almalari lazim ama Prandelli akil edemiyor. Onlarin arasinda zaten tecrübeli oyuncular var Sneijder ve Melo gibi, kalede birde Muslera. Sür su ocuklari sahaya hoca, da bizde hic degilse gelecegi kurtaralim.

Geri
Üst Alt