#28 Koray Günter

brumada 3 hoca değişti ne yani kalitesini hiç mi göstermeyecek bu telles?
telles = ziya benim gözümde 2 side aynı işi yapıyor çünkü.
takım ileri çıkınca verkaç yapıyorlar ikiside orta açıyor kimseye gelmiyor.
ikiside geriye yetişemeyip adam kaçırıyorlar.
"Ne yani" ne demek ya?Sakatlik bi yana, adamin nasil yerinde saydigini görmekte zorluk mu cekiyorsun?Misal Chedjou yüzünden yine bruma yedek soyunacak.Sana gelismelerine negatif katki veren etkenleri sayiyoruz ama birak anlamayi olaya sadece tek bir pencerenden bakmaya devam ediyorsun.

☆$☆

Son düzenleme:
"Ne yani" ne demek ya?Sakatlik bi yana, adamin nasil yerinde saydigini görmekte zorluk mu cekiyorsun?Misal Chedjou yüzünden yine bruma yedek soyunacak.Sana gelismelerine negatif katki veren etkenleri sayiyoruz ama birak anlamayi olaya sadece tek bir pencerenden bakmaya devam ediyorsun.

☆$☆

algılama yeteneğin mi yok bebeem ?
bruma sakatlık + 3 hoca + italyanlar yüzünden oynamadı ama adam kalitesini gösteriyor maçta.
telleste bu va rmı? no.

algılama yeteneğin mi yok bebeem ?
bruma sakatlık + 3 hoca + italyanlar yüzünden oynamadı ama adam kalitesini gösteriyor maçta.
telleste bu va rmı? no.
Lan velet baban sana büyüklerinlen nasil konusulmasi gerektigini ögretmedi mi?Karsinda gogocu arkadasin yok o bebeem'li ayaklarini yasitlarinlan yaparsin.

☆$☆

akp-kurmaylar%C4%B1n%C4%B1n-birbirine-d%C3%BC%C5%9Fmesi_550021.gif

biletix ekleri ciddiye alan pismanlik duyar

Uza lan velet; seni adam yerine koyup muhabbet ettik diye havalandin hemen.
Neyi indiriyon sen karton kaplan?

☆$☆
Gökhan abi uzun zaman sonra ilk kez girdim seni gördüm mutlu oldum ancak bu tatsız tartışma senin babacan profiline pek uymuyor be abi sanki arkadaşı oluruna bırakalım mümkünse daha fazla uzamadan bu arada bence içerik olarak haklı eleman o yüzden aynı konuyu benimle sana yakışan şekilde tartışabiliriz :D n'olur benimle tartışır mısın?

Gökhan abi uzun zaman sonra ilk kez girdim seni gördüm mutlu oldum ancak bu tatsız tartışma senin babacan profiline pek uymuyor be abi sanki arkadaşı oluruna bırakalım mümkünse daha fazla uzamadan bu arada bence içerik olarak haklı eleman o yüzden aynı konuyu benimle sana yakışan şekilde tartışabiliriz :D N'olur benimle tartışır mısın?

abi telles topçu dedi ya :(

Lutfen birbirinizle ikili tartışmaya girmeyiniz, yorumlarınızı birbirinizi kırmayacak şekilde yapınız.

abi telles topçu dedi ya :(
Olabilir yani körü körüne tartışmanın çok akıl karı olmadığı konular bunlar sen neden beğenmedini dile getirirsin o neden beğendiğini dile getirir almak isteyen istediğini alır böylece konu kapanır futbolcu eleştirisinden kişisel tartışmalara geçmek için özel bir çaba sarf etmek gerekir sanırım.

Gökhan abi uzun zaman sonra ilk kez girdim seni gördüm mutlu oldum ancak bu tatsız tartışma senin babacan profiline pek uymuyor be abi sanki arkadaşı oluruna bırakalım mümkünse daha fazla uzamadan bu arada bence içerik olarak haklı eleman o yüzden aynı konuyu benimle sana yakışan şekilde tartışabiliriz :D n'olur benimle tartışır mısın?
Tartisilacak bir sey yok Ugur.Ben Telles´i müdafaa etme derdinde degilim veya on numara top oynadiginida iddia etmiyorum,ama dis etkenleri gözardi etmeyelim diyorum sadece.Aynisi koray,bruma ıcinde gecerli.Ne bekliyordunuz yasanan onca rezillige ragmen bu gencler kendiliginden mi gelisecek?Mevzu tutar veya tutmaz degil ki?
Kendinden on yas büyük bir insana bebeem´li konusursan daha agir sözlere hazirlikli olman lazim.O sokak agizinin en kralini yapmasini da bilirim,ama gerek yok böyle seylere.

Olabilir yani körü körüne tartışmanın çok akıl karı olmadığı konular bunlar sen neden beğenmedini dile getirirsin o neden beğendiğini dile getirir almak isteyen istediğini alır böylece konu kapanır futbolcu eleştirisinden kişisel tartışmalara geçmek için özel bir çaba sarf etmek gerekir sanırım.

yok be abi akşam akşam takılıyoruz işte can sıkıntısından :D ciddiye aldı oda :D

Geri
Üst Alt