#28 Koray Günter

genç olması herşeye eyvallah diyeceğimiz anlamına mı geliyor

o zaman 17-18 yaşındakileri doldur takımı 5 yıl boyunca ilk 10a gireme 6.sene şampiyon olacağız kadro çok genç diye övün dur

bir adamda yetenek varsa vardır yoksa da genç diye takımda oynatacak değiliz

Her genc oyuncuya yetenekli diyecek bir profile sahip degilim. Bir oyuncunun kumasi bellidir, o kumasi islemek icin oynatmak gerekir. Bana göre bu takimda 3 tane kumasi saglam genc oyuncu var. Telles, Bruma, Koray (Semih, Emre genc diye saymiyorum artik) ... Bu kervana Sinan´da katilabilir, ama daha emin degilim. Bu oyuncularin potansiyeli yüksek, ve onlari oynatmak ile 5-6 sirada olmayiz. Okadar da genc sayilmazler zaten...

Parmak bastigim nokta ise cok farkli, benim elestirim genc oyuncu isteyenlere, oynatilinca da yerin dibine sokanlaradir. Yoksa tecrübeleri oyuncular ile oynayalim, garanti gidelim mantigina sahip taraftar da olabilir, saygim vardir. Ama insanlarin fikirlerine sadik kalmasini istiyorum sadece... Genc oyuncular genel olarak daha fazla hata yaparlar, hele hele savunmaci ise...

Yani tahamüllü olacaksin, Eger tahamüllün yok ise, gidip genc oyuncu alsinlar, gencleri oynatsinlar, demiyeceksin.

Her genc oyuncuya yetenekli diyecek bir profile sahip degilim. Bir oyuncunun kumasi bellidir, o kumasi islemek icin oynatmak gerekir. Bana göre bu takimda 3 tane kumasi saglam genc oyuncu var. Telles, Bruma, Koray (Semih, Emre genc diye saymiyorum artik) ... Bu kervana Sinan´da katilabilir, ama daha emin degilim. Bu oyuncularin potansiyeli yüksek, ve onlari oynatmak ile 5-6 sirada olmayiz. Okadar da genc sayilmazler zaten...

Parmak bastigim nokta ise cok farkli, benim elestirim genc oyuncu isteyenlere, oynatilinca da yerin dibine sokanlaradir. Yoksa tecrübeleri oyuncular ile oynayalim, garanti gidelim mantigina sahip taraftar da olabilir, saygim vardir. Ama insanlarin fikirlerine sadik kalmasini istiyorum sadece... Genc oyuncular genel olarak daha fazla hata yaparlar, hele hele savunmaci ise...

Yani tahamüllü olacaksin, Eger tahamüllün yok ise, gidip genc oyuncu alsinlar, gencleri oynatsinlar, demiyeceksin.
Ya sabahtan beri bunu anlatiyoruz!
Sanki Ülke,Federasyon,Kulüp olarak gencleri egitecek cagdas sisteme sahibiz de boku sadece futbolculara atiyoruz.Telles'in über futbolcu oldugunu/olacagini iddia eden yok,ama Gs yerine x bir avrupa takimina gitseydi suanki performansindan daha iyi olacagi kesindi.En azindan sacma sapan yabanci kisitlamasi magduru ve 3 farkli hoca ile calismayacakti.
Aynisi bruma icinde gecerli;bir yanlis transfer belki adamin tüm kariyerine mal olacak.
☆$☆

Şu kavgaları hep kaçırıyorum ben ya :(

Hayati hakkinda kitap yazilirsa sanirim ilk paragrafi "dortmund'da bir hali sahanin kafesini isleten amcasinin yaninda dönerci olarak calisan Koray, bir gun ayagi sakatlanan bi oyuncunun yerine baska adam olmadigindan maca alınmış ve futbolla tanışmasi iste boyle olmustur" seklinde olurdu..

Elimizde müthiş bir stoper var. Güzel oynadı.

Biraz hızlanmalı çok fazla kuvvet çalışmış belliki. O yüzden ağırlaşmış olabilir.

Semih i hic aratmiyor masallah, nazar degmesin..

giphy.gif

Geri
Üst Alt