#28 Koray Günter

EmreCan Çoşkun > Koray

En azından fiziki yapısı stopere benziyor
Emre Can'ı bende beğeniyorum. Çocuk en azından kolay kolay yıkılmıyor , ayağı yete daha sağlam basıyor.

Bence sene sonu takıma geri katılmalı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2. lig topcusu. Sanki daha önce hic denenmedi. Ne kadar berbat oldugunu gördük. Hakan Balta gibi tecrübeli ve savasan bir stoper varken bu ruhsuzu oynatmak macera olur.

Semih varken seni göndermek aptallık , Semih düzenli oynasa da hala potansiyel diye bekliyolar 25 yaşında , sen bu sezon hiç maç oynamadan tek maçta bile Semihten iyisin maç kondisyonuyla Semihten çok daha iyi olur

gaziantep,akhisar gibi ilk 11 oynayıp gelişeceği bir kulübe kiralanmalı

gol tarik ve josenin hatasi

tabi semih oynarken baskasinda hata bulmaniz mucizevi olurdu

Şunu kabul etmek lazım takım o kadar çöp ki elimizdeki en iyi stoper semih düşünün halimizi..

Bunu geçen sene kurtarıcı olarak görüyordu herkes :D

Sinan'a da aynı şey yapıldı

bence ched - denayer
sonra balta
sonra semih

yok hocam yok denayeri değerlendirmek yanlış olur adamı henüz doğru dürüst izlemedik stoperde onun dışında ne iiyisi bu çapsız semih..En azından gözü kara topun önüne falan atlıyor.. Diğerlerinde bir nane yok..Chedjou aslında en yeteneklisi ama o da emvki olarak arada sıkışıyor..Stoper için hem yumuşak hem de pozisyon bilgisi zayıf 30 yaşına geldi hala nerede duracağını bilmiyor..Orta sahada da ağır ve dirençsiz kalıyor..Ben de şaşırdım kaldım

yok hocam yok denayeri değerlendirmek yanlış olur adamı henüz doğru dürüst izlemedik stoperde onun dışında ne iiyisi bu çapsız semih..En azından gözü kara topun önüne falan atlıyor.. Diğerlerinde bir nane yok..Chedjou aslında en yeteneklisi ama o da emvki olarak arada sıkışıyor..Stoper için hem yumuşak hem de pozisyon bilgisi zayıf 30 yaşına geldi hala nerede duracağını bilmiyor..Orta sahada da ağır ve dirençsiz kalıyor..Ben de şaşırdım kaldım

Semih topun önüne atlayarak iyi stoper olacaksa işimiz iş. Top kontrolu zayıfladı beşiktaş macından geri pas attıklarında yürek ağızlardaydı , ayrıca stoperler son düşen olur mücadelelerde , Semih yere ilk düşen isim hep ama

Koraya sans verilmeli. Su anda Semihten kotu oynamaz bence...

Eskiden defalarca sans verildi, beceriksiz, agir ve ruhsuz oldugu acikca görüldü. Simdi hala oynamasini isteyenler var.

ugrastıgımız adamlar baksana. semih kötü koray oynasın sonucta ondan kötü oynayamaz...

semih'te gitsin koray'da. hatta ii teklif gelirse chedjou'da.

bize kesici ve sert savunmacılar lazım..

Geri
Üst Alt