29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmutu cikaralim murat abi girsin bana 12 verir her turlu

Tapatalk

Ciddi olarak söyleyebilirimki katıldığım yarışmalarda Tolga ve Serkan'a hep iyi puanlar vermişim , hatta geçen yarışmayıda kaçırmıştım ve şarkı listesine bakarken Bruce Springsteen ile katılanı tebrik etmiştim ve katılsaydım yüksek puan verecektim o da tesadüf Tolga'nın imiş !

Ciddi olarak söyleyebilirimki katıldığım yarışmalarda Tolga ve Serkan'a hep iyi puanlar vermişim , hatta geçen yarışmayıda kaçırmıştım ve şarkı listesine bakarken Bruce Springsteen ile katılanı tebrik etmiştim ve katılsaydım yüksek puan verecektim o da tesadüf Tolga'nın imiş !

@Şahin Şarif diskalifiye edildi maalesef.Katılmak istiyorsan şarkını gönder abi

arkadaslar puanlari satiyorum iyi teklif varsa alirim bir pm

Şarkı tarzlarımız uyuyor demek ki, eğer girersen yarışmaya, iyi bir puan bekliyorum yine :encouragement:

@Emrah Yıldırım bundan sonraki yarışmalarda şarkı göndermek için süreyi 30 dakika olarak belirlesek nasıl olur?

Çok kararsızım ya şu an. Bir türlü gönderdiğim şarkıdan emin olamıyorum. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt