29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları atamadın :O

Liste hazir atabilirmiyim ? Yeni geldim

Özür dilerim beklenmeyen olay oldy bugün :/

* LG G2 Tapatalk *

Millet ne gökselci çıktı ya.

090220131226540864829_2.jpg

Bakma öyle .

kime kime puan verdi daha görmedim, @Emrah Yıldırım ve GSC Aile icin problem yoksa atim? Liste yi zaten hazirlamisdim.

Bekelenmeyen olay oldu.. bugün pardon... saat 24e kadar atabiliriz biliyordum :O

Ordinary Love'a puan vermeyen zihniyetten RAHATSIZIM

kime kime puan verdi daha görmedim, @Emrah Yıldırım ve GSC Aile icin problem yoksa atim? Liste yi zaten hazirlamisdim.

Bekelenmeyen olay oldu.. bugün pardon... saat 24e kadar atabiliriz biliyordum :O

O imkan çoktan geçti.Defalarca mentionda attık sana siteye girdiğinde görebilirdin ki ne zaman tapatalktan falan firdiğini gördük bizde.

O imkan çoktan geçti.Defalarca mentionda attık sana siteye girdiğinde görebilirdin ki ne zaman tapatalktan falan firdiğini gördük bizde.

Tapatalk da mention görmiyorum ben..hangi version?

Neyse gecmis ise gecmisdir. Ha simdi puanlara daha sayilsada aslinda problem olmaz aslinda.

Neyse OK..yine tekrar özür dilerim @ Bütün Yarismacilarindan.

Ilk defa oldu böyle birsey..bidaha olmaz.

Tam bir hüsran oldu bu yarışma :)

Tapatalk da mention görmiyorum ben..hangi version?

Neyse gecmis ise gecmisdir. Ha simdi puanlara daha sayilsada aslinda problem olmaz aslinda.

Neyse OK..yine tekrar özür dilerim @ Bütün Yarismacilarindan.

Ilk defa oldu böyle birsey..bidaha olmaz.

Yarışmanın meşruluğu bozulur maalesef olmaz.Sen hariç 23 yarışmacı var kime verdin gördükten sonra mı verdin senin oyundan sonra 1.olacak arkadaş 3.olursa falan yarışmanın meşruluğu bozulur.Bu yüzden kapalı oy usülü yapılıyor.

Arif Ulu birinci gelse var ya.. YAKARIZ ARIF reis icin bu yarismayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt