- 16 Aralık 2011
- 7.515
- 3
- 1.023
Güzel güzel nostaljiye devam edin arada şarkı da atmayı unutmayın. Takipteyim. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haggard dışında çöp bir liste zaten yüksek vermiştim ona
Bir süre yarışma olmayacak. Emrah ile iyice kafa yoralım, büyük katılımlı ve kapsamlı bir yarışma sürelim artık piyasaya. Ben de Emrah'a destek olacağım. 4. yıldızdan sonra biraz elimi ayağımı çekebilirim yarışmadan veya iddialı olmayan şarkılarla katılabilirim.
Bu süreçte yarışma isteyenler olacaktır ama kolay kolay taviz vermeyeceğimizi belirtmek istiyorum.
Sizleri her akşam düzenlenen Haxball turnuvamıza davet ediyorum, oynamayı bilmeyenlerde bir baksın bence, çok keyifli bir oyun :encouragement:
@Vasfi Vural haxbal mıdır nedır naaptın kazandın mı
ne kadar saygısızca bir tavır. iki ''l'' ile yazılır.
@Vasfi Vural haxbal mıdır nedır naaptın kazandın mı
ney iki ı ile yazılır canım anlamadım?
Üzerimize oyunlar oynandı pingler yağdı, 2 gol atmama rağmen takımı kurtaramadım.
@Muhammed Safa Eker modum önümüzdeki yarışmada halledecek inş. :chuncky:greedy_dollars
![]()
L lüleburgazın L
Başkan Flashdance gibi Hayri Cund tabiri vote hoo şarkı'dan çok daha emek isteyen şarkılardı hepsi. Shake it out belki biraz bozar orayı ama Beach Boys, Rosey'e laf etme bari.
Turkce konsept falan dusunuyor musunuz?Ona gore sarki arayacagim
Lutfen mahcubiyetimi anlayınız. Haxball adlı oyunu hiç oynamadığım için nasıl yazıldığından bihaberim.
affınıza sığınıyorum.
:blush2:
Bak hemen de açık etti... :confused:
california dreamingie bak bakalım kaç kere tıklanmış
[media]https://www.youtube.com/watch?v=dN3GbF9Bx6E[/media]
Öğretelim de katıl abi.
Ayıptır söylemesi lobi işlerine girişeceğim haxballda. :cool: