29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be Emrah emekli mi olacak?

Adam özdeşleşmişti adeta organizasyonla artık 20 yarışmadır.

Aynen. Biz de şok olduk. Kadir gecesinde tövbe ettim dedi. Bundan sonra şike yapmam. Şike yapmadan da yarışma düzenlemenin anlamı yok diyerek istifasını sundu.

Aynen bayramdan sonra olabilir.

Yarı finalli 2 modlu organizasyon olacak galiba bu sefer?

Gerçek Eurovision'da ki gibi finalde jüri + elenen oyları ile katılım olsa aslında hoş olabilir ama tabi tek sıkıntı o kadar şarkıyı nasıl dinleyecek millet.

Daha önce benzer şekilde yapılan yarışmalarda çok sayıda güzel şarkı harcandı bence.

Demek bayramdan sonra yapacaksınız.:mad-49:

gE3I30U.png

Gerçek Eurovision'da ki gibi finalde jüri + elenen oyları ile katılım olsa aslında hoş olabilir ama tabi tek sıkıntı o kadar şarkıyı nasıl dinleyecek millet.

Daha önce benzer şekilde yapılan yarışmalarda çok sayıda güzel şarkı harcandı bence.

Bunun olacağını bildiğimden sadece 30 kişi katılacak yarışmaya ve süre tanınacak yeterince. Hemen puanlar gönderilemeyecek ayrıca.

Taptap

Aslan öyle dedi valla, ben de Emrah hayatta bırakmaz bu işi dediydim zaten içimden. :D

Bende yalan yok aga. Adam çok yıprandığını ve bırakmak istediğini açıkladı. Tabi işin içinde duygusal bir veda söz konusuydu. Ben o büyüyü bozdum diye inkar ediyor. Yoksa yakında açıklar. :encouragement:

Bunun olacağını bildiğimden sadece 30 kişi katılacak yarışmaya ve süre tanınacak yeterince. Hemen puanlar gönderilemeyecek ayrıca.

Taptap

Mantıklı tabi de, dinlemeyen yine dinlemiyor. Geç saatte atıp da dinlemeyen de kişi oluyor illa ki.

Umarım en azından sonuna kadar dinleyecek insanların daha çok katıldığı bir yarışma olur.

Bende yalan yok aga. Adam çok yıprandığını ve bırakmak istediğini açıkladı. Tabi işin içinde duygusal bir veda söz konusuydu. Ben o büyüyü bozdum diye inkar ediyor. Yoksa yakında açıklar. :encouragement:

Kolay iş değil cidden. Sürekli özel mesaj kontrol et, cevap ver, puan hesapla, kontrol et.

Hele bu kadar sık yapılıyorken bezdirir adamı bir süre sonra. :)

adam jüri diyor hala ya.

yok yani karpuz kabuğunu düşürüyorsun biyerlere illa

18 yaşındaki led zeppelin fanı adam juri oluyor sonra geliyorsun vay efendim neden kaybettim.

Jüri olmasın ya.Hiç adil olmuyor.

Türkçe şarkılarla ilgili birşeyler yapılabilir ilerleyen yarışmalarda.

Elimde güzel şarkılar var ama şampiyonluğa oynayamaz.

30. yarışma bayramdan sonraki hafta sonu olsun mis gibi olur.

Türkçe rock yarışması yapılabilir.Her yarışma farklı konseptte olsa daha güzel olur bana göre.

tapatalk

adam jüri diyor hala ya.

yok yani karpuz kabuğunu düşürüyorsun biyerlere illa

18 yaşındaki led zeppelin fanı adam juri oluyor sonra geliyorsun vay efendim neden kaybettim.

Jüri olan yarışmalarda iyi derece yaptım diye aklımda kalmış ondandır. :D

Olacak isim adil olması şart, herkesin bir zaafı vardır tabi ama müzik konusunda veya görsellik konusunda olmayan isimler olması gerekiyor.

Bu dediklerim de yok gibi tabi. :D

Aldığım bir son dakika bilgisine göre, Emrah denilen muhterem zat, akşam GSC ahalisine bayram hediyesi olarak 30. Eurovision başlığını açacak. Hayırlı olsun. :encouragement:

Yalnız 40 kişiyi zor toplarız.Forumda kıtlık var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt